Nat spil til børn

Når du er barn, kan det være endnu mere spændende og spændende at spille spil om natten. For at gemme og søge spil, især om natten, især udendørs, kan det give et bedre spil, når udfordringerne i spillet bliver større. Når du og din familie holder en sleepover-fest eller bare har lyst til at have noget godt gammeldags sjov, så prøv at spille spil om natten for virkelig at give børnene en godbid.

Kirkegårdskræfterjagt

Uanset om du vil spille dette spil i Halloween-sæsonen eller bare vil have en undskyldning for at skræmme nogle børn, vil dette spil helt sikkert give noget underholdning. Alt hvad du behøver er nogle lommelygter, en baghave, nogle genstande at skjule og måske et par frivillige til at skræmme børnene. Hvis du vil, kan du endda dekorere haven for at ligne en kirkegård med falske gravsten og skelethænder, der springer ud af snavs. Børnene bliver alle nødt til at søge efter emnerne i haven med kun hjælp af en lommelygte og en foruddefineret liste over de nævnte genstande. Den, der finder flest ting, vinder spillet.

Zap

Et andet spil, der involverer lommelygter i mørket udendørs, to spillere skal finde de andre spillere og "zappe" dem med deres lommelygter, når de ser dem. Når de to spillere starter, tæller de til 30, mens de andre spillere prøver at gemme sig i mørket. Når en spiller er zappet, skal han overtage den anden spillers lommelygte og fortsætte med spillet og tælle til 30, mens den person, der zappede ham, får mulighed for at skjule. Spillet slutter, når børnene bliver tuckered ud.

Sardiner

Ved at spille på det klassiske spil Hide and Seek har Sardines kun en spiller, der skjuler sig, finder et skjult sted og venter på, at de andre spillere finder ham. Hver gang en person finder den valgte spillers skjulested, skal hun derefter gemme sig med ham og vente på, at andre finder dem. Den sidste person, der finder stedet, mister spillet og bliver den næste skjuler.

Capture the Flag in the Dark

For en stor gruppe børn kan du spille dette klassiske spil med et natten twist. Børnene skal opdeles i to hold og hver have en base et lidt fjerntliggende sted. Begge baser vil være udstyret med et flag malet med glød-i-mørke maling eller prydet med glød-i-mørke genstande. Formålet med spillet er at gribe det andet holds flag, før de griber dit. Den bedste slagmark for dette spil er et område, der har mange skjulesteder imellem de to baser, såsom træer eller havemøbler. Det første hold, der griber det andet holds flag og med succes bringer det tilbage til deres base, vinder spillet.