Sådan genbruges et vakuumrør

Et vakuumrør er en pære eller et rør, der fungerer som en barriere for udvendige gasser og indeholder et vakuum. Afhængigt af typen af ​​rør kan det ændre eller forstærke elektriske strømme, der passerer gennem det. Skønt mindre almindeligt anvendt i dag, blev der anvendt vakuum i alt fra fjernsyn og radioer til forstærkere og høreapparater.

Vakuumrør indeholder skadelige elementer såsom tungmetaller i deres filamenter. Derfor kan du ikke smide dem i affaldet som normalt husholdningsaffald. Som det fleste elektroniske affald kræver de nøje overvejelse.

Trin 1

Kontakt Tube Collectors Association (TCA), en gruppe "samlerhistorikere", der har specialiseret sig i indsamling og kategorisering af vakuumrør, både nyere og antikke (Ibid). Dens hjemmeside opretholder en liste over ønskede vakuumrør og rør til salg. Se listen for at se, om du har en eftertragtet type rør. Opret en fortegnelse til dit rør, der tilbyder det til salg eller gratis.

Trin 2

Kontakt Global Electronics Recycling Network. Denne gruppe opretholder et netværk af elektroniske genbrugsorganisationer i mange lande. Brug sit websted til at finde en elektronikgenvindingsorganisation i nærheden af ​​dit hjem; Du kan finde ud af placeringen for aflevering og omkostningerne ved bortskaffelse af dine vakuumrør.

Lav smykker eller dekorationer med dine vakuumrør. Mange rør har ledninger, der stikker ud fra dem; monter disse ledninger gennem en metal springring, og bind derefter et bånd eller en snor rundt om ringen. Røret kan derefter blive et vedhæng, julepynt eller anden dekoration.