DoublePane Window Manager til Mac OS X er gratis kun den 4. juli

DoublePane er en simpel vindueshåndtering til Mac OS X, som er imponerende nyttigt. Det virker ved at ændre størrelsen på et valgt vindue, så det passer præcist på den ene halvdel af skærmen - til venstre eller højre - som derefter giver dig mulighed for at placere et andet vindue med stor størrelse direkte ved siden af ​​den på den modsatte halvdel. Dette maksimerer det tilgængelige skærmrum og gør det meget nemt at transskribe oplysninger, hvilket giver dig et betydeligt løft til produktiviteten, når du skriver eller gør forskning.

For en sådan simpel app bliver du overrasket over hvor ofte du ender med at bruge den. DoublePane er stort set en nødvendighed for enhver bærbar Mac-bruger, så hvis du har en MacBook Pro eller MacBook Air, eller en Mac med begrænset skærm, skal du ikke gå glip af denne app.

Det sker også i dag, kun den 4. juli, for at fejre Independence Day.

Download DoublePane gratis fra Mac App Store (App Store link)

DoublePane sidder diskret i din menulinje:

Du kan få adgang til det fra hvor som helst, og det vil automatisk ændre størrelsen på det fremste vindue for at imødekomme udvælgelsen. Du kan også vælge at fylde skærmen med et vindue eller en app, hvilket er nyttigt, men kun marginalt, så i OS X Lion. Den reelle værdi er i hurtig split skærmen.