Sådan overføres en cd til en iPhone

Elementer, du har brug for

  • Audio CD

  • iTunes

  • iPhone

  • USB-kabel

En af funktionerne på iPhone er iPod-applikationen, der indeholder dit musik- og mediebibliotek. Når du synkroniserer din iPhone via iTunes på din computer, er det en simpel proces at tilføje en CD fra din musiksamling. IPhone-mappen i din iTunes administrerer alle de apps, ringetoner, fotos, musik og andre medier, der er gemt på din iPhone.

Læg den ønskede cd i din computer, og føj den til dit iTunes-bibliotek. Når du indlæser cd'en, skal iTunes som standard spørge, om du vil føje den til biblioteket. Hvis den ikke gør det, skal du gå til fanen Filer og vælge "Føj til bibliotek."

Opret en afspilningsliste til din iPhone ved at vælge "Ny afspilningsliste" på fanen Filer.

Gå til cd-albummet, som du har føjet til dit musikbibliotek. Klik på albumomslaget, og træk det til den afspilningsliste, du lige har oprettet. Sæt det i afspilningslisten, når titlen er fremhævet. Dette betyder, at albummet nu er på playlisten.

Slut din iPhone til din computer med det USB-forbindelseskabel, der fulgte med din telefon. En synkronisering starter automatisk. Skærmen til iPhone-mappen på din iTunes vises.

Vælg fanen "Musik" på mappeskærmen. Sørg for, at feltet ud for "Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer" er markeret. Nedenfor er der en boks med listen over afspilningslister og genrer. Vælg dem, du vil føje til din iPhone, og klik på "Opdater".

Tips

Organiser din iPhone-musik i spillelister snarere end at tilføje hele dit musikbibliotek for at spare plads på din telefon. Hvis du har plads nok på din iPhone til at tilføje hele dit bibliotek, skal du tilføje din lyd-cd til dit musikbibliotek og klikke på "Tilføj hele musikbiblioteket" i synkroniseringsmappen.