Hvordan udskriver jeg en livsstørrelsesudskæring?

Elementer, du har brug for

  • Digitalt kamera

  • Storformatprinter

  • Skumbræt

  • Klæbemiddel

  • Adobe Photoshop

  • Saks

Mange virksomheder, online og offline, annoncerer, at de laver brugerdefinerede livsstørrelsesudskæringer til deres kunder. Du kan dog oprette din egen, hvis du har adgang til et godt digitalt kamera og en storformatprinter. Og mens printere i stort format er dyre at købe, kan du nogle gange få adgang til en, hvis du er på et universitet. Ellers kan du blot tage din fil ind i en kopibutik og få dem til at udskrive den for dig mod et gebyr.

Tag dit foto ved hjælp af et digitalt kamera. Brug den største filstørrelsesindstilling, du kan med kameraet, og sørg for, at kameraet er mindst en otte megapixel. Du vil have så meget opløsning som muligt, så du kan sprænge dit billede op til livsstørrelse uden at lide for meget billedforringelse.

Sæt dit kamera til din computer med et USB-kabel, og importer dit foto til Adobe Photoshop. Dette fungerer bedst med en hurtig computer (aka en computer med meget RAM). Ellers tager billedet aldre at indlæse.

Vælg værktøjet "Beskær" fra sidebjælken til venstre. Klik og træk værktøjet hen over dit billede, så markeringen bare berører hoved, fødder og skuldre. Gør det så tæt som muligt på personen i dit foto. Dobbeltklik på dit valg for at bekræfte afgrøden.

Vælg "Image" fra den øverste menu i Adobe Photoshop, og klik på "Image Size" i den resulterende popup-menu.

Klik på feltet "Højde", hvor popupen siger "Dokumentstørrelse." Indtast højden på din person i inches. Indtast også "300" for udskriftsopløsningen. Den ideelle udskriftsopløsning til et farvebillede er 300 dpi (prikker pr. Tomme), selvom du stadig kan opleve en vis forringelse af billedet, hvis du har brug for at sprænge dit billede op til livsstørrelse.

Gem din fil.

Udskriv dit billede ved hjælp af en storformatprinter. Når skærmbilledet til forhåndsvisning af udskrivning vises, skal du sørge for, at udskriftshøjden er den samme som dit billede. Hvis du ikke har adgang til en, skal du gemme din fil på et USB-drev og tage den med til et trykkeri, der skal udskrives.

Skær billedet af din person ud fra papirarket og læg et tyndt lag klæbemiddel på bagsiden af ​​det.

Læg udskriften på skumplade og gnid den for at finde ud af eventuelle rynker. Skær skumbrættet rundt om billedet, indtil du har en livsstørrelse.

Tips

At tage et billede, der er for stort, og at skulle krympe dit billede viser sig bedre end at tage et, der er for lille, og at skulle udvide det.