Sådan slipper du af sløret i Sims PC-spillet

Din sims hygiejne er lav, faktisk afgiver hun grønne dampe. Du sender hende direkte til badekaret, og hun klatrer hurtigt ind. Denne lille person, der bor på din computer, som du tilbringer hvert øjeblik i hendes lille Sim-liv med, er imidlertid tvunget til at være beskeden af ​​en irriterende sløring, når hun er nøgen. En sims snydekode eller nøgen patch får sløret til at forsvinde. Så hvis du ikke bliver fornærmet af nøgne simmere, kan du få sløret til at forsvinde.

Fjernelse af sløret i The Sims 2

Mens du spiller spillet, skal du trykke på Control + Shift + C. Et lille felt vises øverst på skærmen. Det er her, du kan indtaste snydekoder.

Indtast 'intprop censorgridsize 0' for at slukke for den nøgne sløring. Dette fjerner sløret og får din nøgne Sim til at ligne en Barbie-dukke. Ingen eksplicitte detaljer vises.

Hvis trin 2 ikke fjernede sløringen, skal du gå til Simsky-webstedet (se referencer) og installere "Se dem 2.31." Dette er et lille program, der er velrenommeret og let at bruge. Det installerer Sims nøgen patch og tilbyder et par andre spilændringer.

Nøgenplaster til The Sims 3

Download en Sims 3 nøgenrettelse. I Sims 3 er der ingen simpel snydekode for nøgne simmere. Et godt sted at downloade er Pirate Bay-webstedet (se Referencer). Dens patch fungerer på både PC og Mac.

Sørg for, at dit Sims-spil ikke kører.

Kopier den downloadede fil til den korrekte mappe.
Åbn Finder på Mac. I applikationer skal du højreklikke på "The Sims 3." Vælg "Åbn pakkeindhold." Åbn Explorer på en pc, og se efter "C: Program Files / Electronic Arts / The Sims 3 / GameBin." Den downloadede fil hedder Shaders_Win32.precomp.

Lav en kopi af filen, der aktuelt er på din computer, og placer den i en anden mappe. Dette giver dig en sikkerhedskopifil, hvis noget går galt.

Træk den downloadede fil på Mac til / Indhold / Ressourcer / transgaming / c_drive / Programfiler / Electronic Arts / The SIms 3 / Game / Bin /. "Den erstatter den aktuelle fil. På pc'en kopieres filen til GameBin-biblioteket, der er anført i trin 2. Det erstatter den aktuelle fil.

Tips

For at få en mere detaljeret nøgen Sim skal du downloade "skins" oprettet af andre spillere, mere end snydekoden tilbyder.

Advarsler

Du kan downloade mange forskellige spilmods eller patches til Sims 2 og 3, inklusive den nøgne patch. Dette kan forårsage ustabilitet og muligheden for at skulle geninstallere dit spil. Sims-spil ændres, når de opdateres, så nogle programrettelser og snyder fungerer muligvis ikke med din version eller med din udvidelsespakke.