Hvordan man laver et banner i Corel Draw

CorelDRAW X4 tilbyder flere måder at tilpasse dine designs og ideer på. Selvom det hjælper med at vide lidt om design, er der tutorials tilgængelige i programmet og også online på Corels startside for begyndere. Indstillinger til at udforske de grundlæggende tastetrykfunktioner og -knapper findes i softwarens Hjælp-menuer. En almindelig brug af CorelDRAW X4 er oprettelsen af ​​bannere, der bruges til personlige og forretningswebsteder. Grundlæggende er enkle, når du først har mestret dem, er mulighederne uendelige.

En grundlæggende banner

Trin 1

Åbn CorelDRAW X4-programmet, og tryk på "Ctrl + N" -tasterne for at oprette en ny fil. Den nye fil starter normalt i brevformat. Klik på rullemenuen i øverste venstre hjørne og vælg "Webbanner (468x60)", dette er den grundlæggende størrelse for bannere. Skift bredde og højde ved hjælp af pilens faner, hvis det ønskes. Tryk på "Ctrl + S" for at gemme i Corel-format, (. Cdr).

Trin 2

Brug F6-tasten for at få adgang til rektangelværktøjet. Klik nær banneret, og træk rektangelformen over det. Slip, når den har nået kanterne af din form. Vælg en farve fra fanen "Farve", der er placeret i docken til højre side. Klik på "Udfyld" for at udfylde rektanglet med den farve. Denne form fungerer som din baggrundsfarve.

Trin 3

Brug F8-tasten til at få adgang til tekstværktøjet. Klik på midten af ​​banneret, og skriv dit navn. Fremhæv det ved at holde venstre museknap og trække markøren over den bagfra og foran. Klik på font-rullemenuen i midten af ​​den øverste værktøjslinje (det siger muligvis Arial, da det er standardskrifttypen). Når det er fremhævet, skal du bruge piletasterne "Op" og "Ned" til at vælge en skrifttype. Træk hjørnerne og midten af ​​dit navn for at flytte og ændre størrelsen på det.

Trin 4

Brug formknapperne i værktøjslinjen til venstre eller "F6, F7 og Y" -tasterne til at oprette designs og nye former inden for banneret. Skift deres farver og størrelser på samme måde som du gjorde det første rektangel. Tryk på "Ctrl + Z", hvis du laver en fejl. Hver gang du trykker på den, fortrydes det sidste trin. Arranger figurer ved at klikke på dem og derefter vælge "Arranger" og derefter "Bestil" fra øverste værktøjslinje.

Brug "Ctrl + I", hvis du vil importere et billede fra din computer. Gennemse og vælg det ønskede billede. Ændr størrelsen på billedet på samme måde som du gjorde figurerne for at passe inden for bannerens kant. Gem dit arbejde ofte og når du er tilfreds med det endelige udseende af dit projekt.