Sådan samles fjer i "Angry Birds"

Hvis du er fan af "Angry Birds", har du måske bemærket, at der er en lang liste over præstationer, du kan tjene, mens du spiller spillet. Nogle af disse præstationer kræver, at du samler en vis mængde fjer. Du kan kun samle fjer, når du bruger Mighty Eagle og når Total Destruction på 100 procent. Du kan kun tjene en fjer pr. Niveau.

Afspilning af et niveau for total destruktion

Gennemfør et "Angry Birds" niveau.

Afspil niveauet igen, og vælg ikonet for ørneøjne ved siden af ​​knappen "Pause". Din slangebøsse vil blive fyldt med en dåse sardiner.

Skyd dåsen af ​​sardiner mod grisene, der håner dig. En kæmpe ørn vil svinge ned for sardinerne og forårsage megen skade.

Fortsæt med at skyde sardiner, indtil du har nået total ødelæggelse på 100 procent. Du tjener en fjer.

Gentag trin 1 til 4 for at samle nok fjer til at nå resultaterne - 50 for Feather Picker, 100 for Feather Collector og 200 for Feather Gatherer.

Brug af Mighty Eagle til at slå et niveau

Begynd at spille et niveau som sædvanligt ved at bruge fugle til at slå nogle af grisens vægge ned.

Vælg ørneøjne-ikonet ved siden af ​​pauseknappen, når du ved, at du kan gøre meget skade med dit næste skud. Din slangebøsse vil blive fyldt med en dåse sardiner.

Skyd dåsen af ​​sardiner mod svinene. En kæmpe ørn vil svinge ned og forårsage skade.

Skyd resten af ​​grisene og grisernes bygninger ned med fugle, så du når total ødelæggelse på 100 procent. Du tjener derefter en fjer.

Vent en time på at bruge Mighty Eagle på det næste niveau. Du kan kun bruge den en gang i timen på niveauer, som du endnu ikke har besejret.

Tips

At vide, hvornår man skal bruge Mighty Eagle er nøglen til at få 100 procent total ødelæggelse. Hvis du først vælter spærrevægge, kan du nogle gange skyde sardiner yderligere og forårsage mere skade.