Sådan blokeres tv-kanaler

Med hundreder af kanaler og tusindvis af timers programmering udgør tv en enorm udfordring for forældrene. At forhindre børn i at se upassende programmering kan føles som en herculean-udfordring, men kabeludbydere, tv-producenter og internet-streamingtjenester har gjort hvad de kan for at gøre processen lidt lettere. Forældre har flere muligheder for at håndtere tv-kanaler for at sikre, at de ikke ses uden tilsyn.

V-Chip

De fleste moderne fjernsyn har indbygget understøttelse af V-Chip, en speciel enhed, der læser klassificeringen af ​​specifikke programmer og styrer, om de kan vises. Alle tv-programmer tildeles en vurdering; for eksempel betragtes et TV-MA-program kun for voksne, mens et TV-G-program betragtes som egnet for de fleste publikum. Hvis dit fjernsyn har V-Chip-understøttelse, kan du bruge dets forældrekontrol eller menuen Indstillinger til at forbyde visning af programmer baseret på deres vurderinger. Voksne kan stadig se disse programmer med en adgangskode, men børn kan ikke se dem på nogen kanal.

Din kabeludbyder og set-top-boks

Kabelfirmaer inkluderer også muligheder for at kontrollere, hvilke kanaler der kan og ikke kan vises. Comcast inkluderer for eksempel en forældrekontrolmulighed på sine DVR'er og set-top-bokse, der gør det muligt for forældre at blokere kanaler samt film og tv-shows baseret på deres vurderinger. Time Warner og DirecTV tilbyder lignende muligheder. Se efter forældrekontrol gennem dit kabelboks hovedmenu, eller kontakt din kabeludbyder for at få hjælp til specifikke kanalblokeringstrin til din hardware.

Beskæftiger sig med Internettet

Mange tv-programmer og kanaler er tilgængelige over internettet. Comedy Central, Cartoon Networks voksenorienterede voksen svømmer, Fox og mange andre netværk har streamingmuligheder tilgængelige enten på deres egen hjemmeside eller på sider som Hulu. Hvis du vil beskytte dine børn mod bestemt tv-indhold, skal du tilføje et beskyttelseslag til din computer. Forældrekontrolsoftware til din pc eller Mac giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke websteder dine børn kan og ikke kan besøge, ud over at kontrollere det medie, de kan se over Internettet.

Andre overvejelser

Tv har ændret sig dramatisk med fremkomsten af ​​streamingtjenester som Hulu og Netflix. Hvis dit fjernsyn understøtter installationen af ​​apps, skal du tage skridt til at anvende forældrekontrol til disse apps. Netflix har for eksempel et bredt bibliotek med indhold, som forældre kan finde upassende for børn; forældre skal aktivere Netflix forældrekontrol for at sikre, at der ikke er et smuthul i beskyttelsen. Det bedste er at overvåge børn tæt og håndtere blokering af programmering og kanaler efter behov.