Sådan får du kopier af mobiltelefon-tekstbeskeder

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • USB SIM-kortlæser

  • Retskendelse

Nogle mennesker betragter tekstbeskeder som en ringere form for kommunikation. Men lejlighedsvis er det nødvendigt at modtage en mere permanent oversigt over korrespondance med sms'er. De kan blive et vigtigt bevis i retssager eller bruges som en permanent påmindelse om en samtale, der ellers ville forsvinde fra posten, når du får en ny telefon, eller beskeden slettes.

Installer USB-SIM-kortlæsersoftwaren på din computer.

Tilslut SIM-kortlæseren til din computer via en åben USB-port. Fjern SIM-kortet fra din telefon, og sæt det i SIM-kortlæseren. Læseren overfører derefter kopier af dine tekstbeskeder til din computer.

Udskriv dine tekstbeskeder.

Få en retskendelse. Ikke alle mobiltelefoner er udstyret med SIM-kort, og tekstbeskeder, der er fanget af en SIM-kortlæser og udskrevet via din computer, kan kun hjælpe en sag med mindre krav - og derefter kun hvis dommeren godkender beviserne. I straffesager har du brug for en udskrift, der fås fra din mobiltelefonudbyder. I overensstemmelse med Shared Communications Act har du ikke tilladelse til at modtage en kopi af tekstbeskeder sendt på din telefon uden retskendelse. Selvom meddelelserne blev sendt til og fra din konto, involverer de også en anden mobiltelefonkonto, hvis privatliv er beskyttet. Afhængigt af mobiltelefonudbyder gemmes disse oplysninger muligvis kun i et par uger eller forbliver arkiverede i tre år. Ring til din mobiltelefonudbyder for at gøre dig bekendt med dens politik.