Hurtig Fix iPhone Fast i "Hovedtelefoner" Mode & Højttalere Fungerer ikke

Har din iPhone nogensinde fastgjort i hovedtelefontilstand? Symptomerne er ret indlysende; du går for at ændre lydstyrken, og den lille volumenindikator siger "ringetone (hovedtelefoner)" som vist nedenfor, og ingen lyd, vores lyd fungerer via den normale højttalerudgang.

Nogle mennesker fortolker dette, da deres iPhone højttalere pludselig ikke virker eller at noget er brudt, men det er faktisk ret sjældent, og du kan normalt reparere problemet meget hurtigt med kun et q-tip og et sæt hovedtelefoner eller øretelefoner (ja, du læser det rigtigt, du vil bruge et par hovedtelefoner for at få iPhone ud af hovedtelefonfunktionen). Jeg løb ind i dette i dag, og her er hvordan jeg fikset det om et øjeblik.

Sådan fixer du iPhone fast i hovedtelefontilstand

  • Fjern ethvert tilfælde eller kabinet, iPhone kan være i
  • Brug trykluft (eller din mund) til at blæse direkte ind i hovedtelefonstikket, hvilket kan medvirke til at løsne støv eller lommelygte fast i porten
  • Få en Q-Tip eller tandstikker og swab rundt inde i havnen for at fjerne eventuelle resterende partikler
  • Tilslut sæt af hovedtelefoner, sørg for, at der er en komplet forbindelse og sørg for, at lyden transmitterer gennem dem, og træk derefter hovedtelefonerne helt ud - lyden skal fungere som normalt
  • Tilslut og afbryd hovedtelefonerne nogle få gange, hvis der ikke sker noget første gang

IPhone skal være godt at gå nu. Hvis du skifter volumen op / ned knapperne, skal du bare vise "Ringer", som det skal tænke på at screenshotet viser nedenfor, og lyden afspilles som normalt fra iPhone-højttalerne.

Hvorfor sker dette? Det kan være en række ting, måske er det bare en underlig software quirk, hvor iPhone ikke genkender at hovedtelefonerne er blevet afbrudt fra jack'en - det synes at være forværret af nogle beskyttende tilfælde, der forårsager obstruktion til lydstikket. Derfor hvorfor Du bør fjerne sagen, før du prøver noget af dette. Det kunne endda være noget fysisk fast derinde som et stykke lint, og dermed brugen af ​​blæser luft derinde og swabbing rundt med q-tip. Heldigvis er det nemt at klare det store flertal af møder, selvom der er nogle tilfælde, hvor hovedtelefonmodus sidder fast, efter at en iPhone har haft vandkontakt (hvilket er nok, hvorfor tidligere iPhone-modeller har vandfølere i hovedtelefonstikket), men hvis en iPhone håndteres korrekt efter vandkontakt, du kan normalt gemme det fra skader eller lignende ting.

Efter at have hjulpet en læser løse dette problem et par uger tilbage, og derefter løbe ind i det selv, regnede jeg med at det var værd at skrive op. Så hvis du finder dine iPhone højttalere pludselig ikke fungerer, og meddelelsen "(hovedtelefoner)" sidder fast på trods af, at der ikke er noget tilsluttet telefonen, skal du prøve de trin, der er beskrevet ovenfor, før du ringer til Apple Support. Det vil nok også fungere for dig.