Besøg åbne websider på andre enheder med iCloud-faner

Safari iCloud Tabs er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at besøge og få adgang til enhver aktivt åbnet webside i Safari på en anden iPhone, iPad eller Mac. Dette er virkelig praktisk, hvis du fandt noget interessant på din iPhone, men du vil hellere læse det på din iPad eller Mac eller omvendt, og på nogle måder virker det som om Handoff for Safari, medmindre der er endnu mindre indsats involveret i at bruge det.


For at bruge iCloud-faner skal du naturligvis have iCloud aktiveret på mindst to enheder; hvad du ser iCloud faner med, og hvad har de andre websider åbnet i Safari med. iCloud-faner vil fungere sammen med alle dine enheder, hvis de er på noget moderne versioner af OS X og iOS, men hvis du har to iPhones, en iPad og en Mac, der hver især bruger Safari, vil de alle dukke op og være tilgængelig mellem hinanden.

Se og besøg iCloud-faner fra iOS Safari

Dette er det samme i Safari for alle iOS-enheder, herunder iPhone, iPad og iPod touch.

  1. Åbn Safari i iOS, og tryk på ikonet to overlappende firkanter i hjørnet for at hente faner
  2. Rul hele vejen ned, indtil du ser skyikonet ud for navnet på den enhed, du søger for at gennemse iCloud-faner, for listen under dette navn bliver Safari-fanerne åbne på den pågældende enhed

I dette screenshot-eksempel ses en iPad med navnet "iPad" med flere Safari-faner, der ses fra en iPhone.

Ved at trykke på en af ​​linkene, vil du straks besøge og åbne den pågældende webside.

Visning og åbning af iCloud-faner fra Safari i OS X

Hvis du er på en Mac, kan du også se Safari iCloud-faner, der er åbne på andre Mac eller iOS-enheder:

  1. I Safari-appen til OS X klikker du på fanebladet for at få vist miniaturer af åbne sider
  2. Nede på bunden af ​​miniaturebillederne finder du navnet på andre Macs, iPhones, iPads, med et kendt iCloud-logo, nedenstående links er iCloud-faner

Ligesom iOS, vælger et link i Safari fra Mac denne måde straks på Mac'en, så du kan læse den der. Husk, at hvis du lukker et nyligt åbent iCloud-faneblad på Mac'en, lukkes det også på oprindelsesenheden og andre iCloud-synkroniserede enheder.

Denne funktion har eksisteret i et stykke tid, men det er mere strømlinet end nogensinde, og dermed meget mere nyttigt.