Hvad gør du inden Landsmeet starter med "Dragon Age: Origins"?

Landsmeet-questlinjen begynder den sidste fase af "Dragon Age: Origins", men der er ting, du skal udrette, før du starter denne quest. Landsmeet quest line begynder, når du går ind i Arl Eamons Estate og taler til Eamon på hans kontor. Indtil dette øjeblik kan du forsinke søgen og afslutte noget af det andet indhold, der ikke er tilgængeligt efter dette punkt.

Afslut fire primære søgen linjer

"Dragon Age: Origins" fører dig på en lineær quest line indtil efter at du er færdig med quest line ved navn "Lothering and the Imperial Highway." På dette tidspunkt har du adgang til de fire primære søgen linjer, der hver involverer en af ​​de gamle fredsaftaler underskrevet med Wardens. Disse fire quests er "Broken Circle", "Arl of Redcliff", "Beast's Nature" og "A Paragon of her Kind." Når du er færdig med disse, skal du vende tilbage til Redcliff og gennemføre questen "The Urn of Sacred Ashes", som fuldender questen "Arl of Redcliff". Hver søgelinje giver dig soldater og fordele til den sidste søgen. Oplysningerne om quest i spillet vil guide dig gennem hver af disse quests. I hver søgen har du muligheden for at opnå et godt resultat ved at sidde med de gode justerede helte eller et ondt resultat, sidelægge med udyret og unaturlige racer i verden. Valget af at sidde med påvirker hvem der hjælper dig under den sidste søgen og påvirker dit forhold til allierede baseret på hver allieredes moral.

Niveau til 18

De primære søgen linjer hjælper dig med at øge dit karakterniveau, men når du spiller, har du adgang til et antal sidetekster, som giver dig mere oplevelse. Opnå niveau 18, inden du rejser til Denerim og start Landsmeet-søgen. De sidste questlinjer giver dig nok oplevelse til at du kan nå niveau 20 og hjælpe dig med at forberede dig til det sidste møde med en formidabel drage.

Udvikle forhold

"Dragon Age: Origins" giver dig mulighed for at udvikle relationer mellem din hovedperson og hver af dine allierede. Dine moralske beslutninger under spillet påvirker disse forhold, overbeviser nogle allierede om at kunne lide eller endda elske dig og få andre til at afvise eller foragte dig. Camp samtaler giver dig mulighed for at opbygge disse relationer, udvikle dialog og historie mellem dig og dine allierede. Når du først starter Landsmeet-søgen, er du låst inde i de forhold, du udviklede under spillet. Brug tid i lejren på at tale med hver allieret og opbyg dine yndlingsforhold, mens du kan.

Afslut sideopgaver

Begyndelsen af ​​Landsmeet quest line lukker din adgang til mange side-quests. Selvom disse quests ikke er nødvendige for den sidste quest line, giver de dig adgang til oplevelse, emner og yderligere indhold, du kan udforske. Afslut de sideopgaver, du ønsker at afslutte, inden du rejser til Denerim og starter Landsmeet-søgen.