De forskellige eksterne dele af en computer

Mange dele arbejder sammen for at lade en computer fungere. For mange desktops udgør tårnet, skærmen, tastaturet og mus hovedkomponenterne. Vigtige eksterne enheder inkluderer eksterne lagerenheder, printere og scannere.

Tårn

De forskellige eksterne dele af en computer

Tårnet er computerens centrale hjerne. Den indeholder alle de store interne komponenter, der er nødvendige for, at maskinen fungerer korrekt. Det er generelt designet til at sidde fladt på et skrivebord eller lodret på gulvet. De fleste af porte til tilslutning af andre enheder er placeret her, såsom PS / 2-porte til tastatur og mus, USB-porte til printere, kameraer og andre enheder, mikrofon- og højttalerporte, VGA-port til skærm og Ethernet og modem porte til internet- og netværksforbindelse.

Overvåge

De forskellige eksterne dele af en computer

Computerskærmen eller skærmen er vinduet i computerens funktion. Dens visuelle skærm giver mulighed for en visuel fortolkning af alt, hvad der sker. Der er to hovedformer af computerskærme. Den første er CRT, som projicerer billedet bag skærmen og derfor er meget voluminøst og tungt. Den anden er LCD, som bruger flydende krystaller og elektroniske udløsere til at vise billeder, hvilket giver mulighed for en meget mere slank og let enhed.

Tastatur

porte, computer, mus, printernd, meget, floppy, brugt, ved hjælp af

Tastaturet tillader indtastet indtastning i computeren. Den har knapper til alle bogstaverne i alfabetet samt tal, symboler og specielle funktionstaster. Nogle tastaturer, især på Macintosh-computere, har USB-porte til rådighed for nem adgang.

Mus

De forskellige eksterne dele af en computer

Musen tillader bevægelse af markøren på skærmen. Det giver mulighed for valg af ikoner og links meget hurtigere og jævnere end tastaturet.

CD / DVD-drev, diskettedrev og USB-drev

De forskellige eksterne dele af en computer

Disse drev bruges alle til ekstra lagring samt til at indsætte information og programmer i computeren. CD / DVD-drevet gør det muligt at læse cd'er / dvd'er af computeren, så de oplysninger, der er gemt på, kan håndteres i overensstemmelse hermed. Selvom det hurtigt anses for at være for gammelt til almindelig brug, er diskettedrev blevet brugt længere end nogen anden af ​​denne type medier. USB-drev bliver hurtigt den valgte lagrings- / inputenhed på grund af deres pålidelighed, hastighed og brugervenlighed.

Printere og scannere

porte, computer, mus, printernd, meget, floppy, brugt, bruger

Printere og scannere, selvom de ikke er nødvendige for en computers overordnede funktion, er nyttige værktøjer, der giver mulighed for dokumenthåndtering, hvad enten det er at uploade et dokument til computeren ved hjælp af scanneren eller oprette et dokument ved hjælp af printeren.