Sådan tjener du penge på hosting af pc-spilservere

Multiplayer computerspil - hvad enten det er massive multiplayer-spil som "World of Warcraft" eller first person shooters som "Call of Duty" - er blevet en millionindustri. Disse spil kræver, at servere er vært for eller huser de forskellige spil, der gemmer og kører driften af ​​spillet, mens du spiller. Du kan lære at tjene penge ved at være vært for et pc-spil, men det kan være udfordrende, og du bliver sandsynligvis ikke rig, medmindre et større firma leaser dine tjenester.

Beslut dig for, hvilken type server du vil bruge. Du kan bruge din computer som server, men når du lukker computeren, kan ingen bruge den. En dedikeret server er i brug 24-7 og vil ikke være tilgængelig til din egen personlige brug.

Find et spil at være vært ved at kontakte udviklere eller programmører, der arbejder med spil. Hvis du vil anlægge domstol for et stort firma som Blizzard, skal du have store servere, der kan være vært for et stort spil. Hvis du planlægger at fange et lille firma, har du ikke brug for et så stort system.

Find ud af, hvordan du planlægger at oplade. Hvis du arbejder med et stort firma, vil de sandsynligvis lease dine servere til deres spil; det vil være den primære indtægtskilde. Hvis du er vært for en lille skala eller endda et lokalt spil, kan du opkræve folk et månedligt gebyr for at spille.

Opret dit betalingssystem ved at arbejde med din internetudbyder eller hostingfirma. De har begge evnen til at oprette et brugernavn og adgangskodesystem til enten et medlemskabsafsnit på dit websted, som du kan give adgang til din server eller direkte med selve serveren i en begrænset periode. Dette giver kun betalende kunder adgang til serveren og spillet.

Offentliggør dit spilrum. Hvis du er vært for et lokalt spil, skal du offentliggøre din virksomhed for at få folk til at komme og spille spillet. De mest almindelige måder at markedsføre produkter på er reklame, sociale medier og nyhedsdækning.

Opgrader serverne, når det er nødvendigt. Hvis du vil fortsætte med at tjene penge, skal du opgradere dine servere, når antallet af personer bliver for stort, eller spilene optager for meget hukommelse på serveren.