Batterilevetid på MacBook Air (2012) er bedre end annonceret

Apple annoncerer MacBook Air (midten af ​​2012) batteriet som vedvarende "op til 7 timer", men vi er glade for at rapportere, at Apples markedsføring understregede dette tal med så meget som en halvanden time. I vores (ganske vist uvitende) test baseret på brugsscenarier i virkeligheden er batterilevetiden på den nye MacBook Air simpelthen fænomenal, og vi kunne få 8:25 ud af 13 "modellen, mens vi laver opgaver, der kunne overvejes typisk for en gennemsnitlig computerbruger. Her er forskellige rapporterede samplings fra 2012 MacBook Air 13 ":

  • 8:25 - skærm med 40% lysstyrke, tastatur baggrundsbelysning med 50% lysstyrke, let web browsing med Safari (ingen Flash plug-in installeret) og tekstbaseret arbejde i TextWrangler og Pages
  • 6:45 - skærm med 70% lysstyrke, ellers samme som ovenfor
  • 5:33 - skærm med 80% lysstyrke, tastatur baggrundsbelysning på fuld lysstyrke, tung app brug
  • 4:15 - skærm med 100% lysstyrke, tastatur baggrundsbelysning på fuld lysstyrke, kraftig app brug med tonsvis af apps åbne herunder Chrome (med Flash) åbner med ca. 25 browser faner, billedredigering i Pixelmator, ved hjælp af 6 GB RAM, mens du kører en ekstern 22 "skærm
  • 3:40 - skærm med 80% lysstyrke, rimelig app brug, tung wi-fi brug downloading 16GB vedvarende ved 1.2mb / sek

At have en computer på over 8 timer, mens du rent faktisk gør arbejde, er simpelthen fænomenal, hvis dine daglige aktiviteter hovedsagelig er web- eller tekstcentriske - hvad enten det er forskning, skrivning, webbrowsing eller endda udvikling - du vil gøre det ganske godt i batteriavdelingen med 2012 MacBook Air modellerne. Der er heller ingen præstationsofre, det er de hurtigste MacBook Air-modeller, der nogensinde er lavet.

Den laveste ende nummer fortjener også en vis besked, og hvad der synes at påvirke batterilevetiden mest, er ikke skærmens lysstyrke, men snarere vedvarende tunge trådløse internetforbrug. At downloade en stor fil over wi-fi plungede den forventede batterilevetid dramatisk, selv med skærmens lysstyrke reduceret. Dette er noget, vi ikke kunne replikere så dramatisk på 2010 og 2011 modeller, men vi har oplevet det på to forskellige nye modeller (en base model, en anden opgraderet med 8 GB RAM). Så vidt vi kan fortælle wi-fi-hardware er det samme som 2011-modellerne, så dette er en interessant uoverensstemmelse, der ikke forstås fuldt ud.

Alt i alt er batterilevetiden på den nye MacBook Air lige så god som den bliver på en ultraportabel bærbar computer og repræsenterer en god forbedring i forhold til tidligere generationer. Hvis du har lavet et uafhængigt batteri, der tester dig selv, så lad os vide, hvor længe din MacBook Air varer i kommentarerne.