Sådan spiller du Sims 2 uden en CD

Elementer, du har brug for

  • Sims 2 spil disk

  • CD-brænder

  • CD-brændings- / monteringsprogram

At miste din disk, spille på en anden computer eller spille med en ven er almindelige årsager, der kræver et cd-frit middel til at køre The Sims 2-spillet. Mens du stadig skal skaffe dig en CD for at starte, kan du brænde et billede af The Sims 2-afspilningsdisken på din computer og afspille når som helst uden at indsætte disken.

Download et diskbrændings- og monteringsværktøj, såsom PowerISO. Kør installationsguiden, og åbn programmet. Se hjælpefilen for at gøre dig bekendt med funktionerne.

Indsæt Sims 2-spildisken i din brændende bakke. Vælg "Brænd billede", når du bliver bedt om det, og vælg et bibliotek til .iso-filen. Klik på knappen "Brænd" for at begynde at brænde.

Fjern Sims 2-disken fra bakken, når brændingen er afsluttet. Naviger til den mappe, du valgte til .iso, og højreklik på den nye fil. Vælg "Mount to Drive [: X]" fra menuen til det virtuelle drev.

Åbn Explorer, og vælg "Denne computer." Dobbeltklik på det virtuelle drev, der er oprettet af din monteringssoftware. Følg vejledningen for at starte The Sims 2 uden en cd.

Advarsler

Download aldrig en "revnet" .exe-fil af spillet. Disse downloads er ulovlige og kan give vira på din computer.