Hvordan man laver elektroniske animerede lykønskningskort i Flash

Elektroniske lykønskningskort eller e-kort er en bekvem måde at sende følelser fra humor til sympati online. Du kan distribuere dem med de mange eCard-websteder. Imidlertid kræver mange websteder, der tilbyder licenseret materiale, såsom kendte tegneserier eller sportslogoer, et medlemskab for at få adgang til deres e-kort. Opret dine egne flashhilsner ved hjælp af PowerPoint, eller søg online efter en gratis eCard-udbyder med indhold tilgængeligt i de kategorier, du har brug for.

PowerPoint

Trin 1

Åbn "PowerPoint." Åbn "Nyt dokument." I det første dias skal du tilføje titlen på dit lykønskningskort.

Trin 2

Indsæt et nyt dias, og indtast clipart, fotos eller anden grafik. Klik på objekterne, og vælg derefter "Animation" i hovedmenuen. Vælg animationsformater til din grafik. Tilpas starten af ​​hver grafik ved at vælge "Custom Animation". Du kan indstille timing, længde på animation og rækkefølge på animerede effekter. Gem dit PowerPoint.

Trin 3

Download en gratis flashkonverter til PowerPoint såsom iSpringSolutions.com eller AuthorPoint.com. Når installationen er færdig, vises en genvej til værktøjslinjen i PowerPoint med ikoner til at eksportere din fil til flash. Eksporter din PowerPoint til flash (.SWF), og gem den i mappen Dokumenter.

Upload din hilsen til en videolandingsside, personlig webside eller blog, hvor du kan dele med venner og familie.

Online e-kort

Trin 1

Vælg en gratis online eCard-tjeneste såsom Carlsencards.com eller Egreetings.com

Trin 2

Se listen over animerede e-kort på hvert websted. Vælg et flashkort-design, der skal sendes. Klik på "Send dette e-kort via e-mail."

Indtast din e-mail-adresse i feltet "Fra:" og modtagerens e-mail-adresse i feltet "Til:". Føj en personlig besked til dit e-kort, og klik på "Send".