Sådan åbnes en UDF Reader Disc

CD-R- eller CD-RW-diske, der er formateret ved hjælp af UDF (Universal Disk Format), kræver brug af specifik software til at åbne og se indholdet på disken. UDF blev brugt sammen med Easy CD Creator-programmet fra Roxio. Hvis en kopi af dette program ikke længere er tilgængelig, er der brug for et alternativ for at få adgang til dataene på disken. Dette kræver installation af et UDF-læserprogram på dit computersystem.

Adaptec UDF Reader

Trin 1

Dobbeltklik på ikonet for din webbrowser for at åbne programmet. Gå til CNet-download-siden for Adaptec UDF Reader Driver.

Trin 2

Klik på linket "Download nu" for at gemme filen på dit skrivebord. Dobbeltklik på filen "udfread_v5.1.1213_inst.exe", og klik derefter på knappen "Kør" for at installere softwaredriveren på dit system.

Trin 3

Klik på knappen "Ja" for at fortsætte og installere Roxio UDF Reader. Klik på knappen "Næste", når installationsguiden vises. Klik på knappen "Installer" for at begynde.

Klik på knappen "OK", når meddelelsen "UDF Reader er opdateret" vises.

Roxio UDF Volume Reader

Trin 1

Gå til Roxio-websiden for UDF Volume Reader. Klik på knappen "Download" for at gemme filen på dit skrivebord.

Trin 2

Dobbeltklik på filen "updateudfreader_7.exe", og klik derefter på knappen "Kør" for at installere softwaredriveren på dit system.

Trin 3

Klik på knappen "Installer", når vinduet Roxio UDFReader Drivers Update Utility vises.

Klik på knappen "Ja" for at genstarte din computer og afslutte installationen.

Windows UDF Reader

Trin 1

Klik på linket til Windows UDF-læser (se Ressourcer). Gem filen på dit skrivebord.

Trin 2

Dobbeltklik på filen for at installere driveren på dit system.

Trin 3

Klik på knappen "Ja" for at fortsætte og installere UDF Reader. Klik på knappen "Næste", når installationsguiden vises. Klik på knappen "Installer" for at begynde.

Klik på knappen "OK", når meddelelsen "UDF Reader er opdateret" vises.