Hvordan afbeskytter jeg et Excel-regneark, hvis jeg ikke kender adgangskoden?

Evnen til at beskytte et regneark er en af ​​de mest kraftfulde funktioner i Microsoft Excel. Når denne beskyttelse er slået til, er det kun den oprindelige skaber og brugere, der har fået adgangskoden, der kan foretage ændringer i regnearket. Dette forhindrer utilsigtet sletning eller ændring af data og opretholder integriteten af ​​regnearket. Alligevel er der tidspunkter, hvor en bestemt bruger skal bruge og ændre dataene i et regneark uden adgangskoden.

Trin 1

Log på din computer, og åbn Microsoft Excel. Åbn det beskyttede regneark.

Trin 2

Fremhæv hele regnearket ved at placere markøren øverst til venstre på arket. Du vil se, at alle cellerne i regnearket nu er fremhævet.

Trin 3

Åbn et nyt regneark ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Ny" på listen over muligheder. Du kan også holde "Ctrl" -tasten nede og trykke på "N" -tasten for at åbne et nyt regneark.

Klik på menuen "Rediger", og vælg "Indsæt" i menuen. Dette indsætter indholdet af det beskyttede regneark i et nyt - og ubeskyttet - regneark. Du kan nu foretage de ændringer, du ønsker i denne ubeskyttede version af regnearket.