Sådan spiller du spøgelse på kirkegården

Ghost in the Graveyard kombinerer flere af de bedste dele af børns spil. Ikke alene har det et skjul og søge-element, men der er også hektisk løb og jagter. For at spille spillet skal du have mindst tre spillere - helst flere - og et stort legeområde, helst udendørs. Hvis du spiller om natten for maksimal atmosfære, skal du bruge lommelygter, glowsticks eller lignende lyskilder til spillerne.

Vælg dit legeområde. Sørg for, at det har et antal steder, hvor spillerne kan dække. Påpeg grænserne for spilleområdet til alle spillere. Udpeg en placering inden for spilleområdet som base.

Vælg en spiller for at være spøgelse. Mens de andre spillere dækker deres øjne og tæller, finder spøgelset et skjulested. Antallet, som spillerne skal tælle til, varierer afhængigt af størrelsen på spilleområdet.

Spred ud og søg efter spøgelset. Spilleren, der finder spøgelsen, skal råbe "Spøgelse på kirkegården!"

Kør for base. Spøgelset vil forfølge de flygtende søgere og forsøge at mærke en af ​​dem. Mærkning af en spiller gør dem til det næste spøgelse. Hvis spøgelsen ikke mærker en spiller, forbliver de spøgelsen i næste runde.

Varier reglerne for at holde tingene interessante. I nogle versioner af spillet er spilleren, der finder spøgelsen, immun over for at blive tagget. Kun de andre spillere kan være tagget. Alternativt tillad spøgelset at tagge andre spillere, selv før de bliver fundet, så længe hun kan gøre det uden at blive set.

Advarsler

Hvis du spiller om natten, skal du kontrollere området for forhindringer og fare for at snuble, før spillet starter.