Sådan kopieres musik fra en DVD

En optagelig DVD kan rumme alt fra 500 til 1200 sange på en disk afhængigt af længden på hver sang og størrelsen på hver fil. Dette er meget mere praktisk til transport af musik fra pc til pc end cd-r-diske på grund af den meget større mængde sange, som en dvd kan rumme på den. Du kan kopiere disse filer direkte fra DVD-disken direkte til din computer.

Åbn diskdrevet på din pc, og indsæt den DVD, der kan optages, der indeholder den musik, du vil kopiere. Sørg for, at disken er isat korrekt med den skinnende side nedad og etiketsiden opad. Luk diskdrevet.

Gå til ikonet Start-menu i nederste venstre hjørne af din computerskærm, og klik på det. Når menuen vises, skal du klikke på "Denne computer" og vente på, at skærmbilledet Denne computer åbnes.

Kig efter ikonet på skærmen, der ligner en CD-disk og siger "DVD" på den. Dette ikon skal placeres under overskriften "Enheder med flytbar lagerplads." Når du har fundet ikonet, skal du dobbeltklikke på det. Der åbnes et nyt vindue, der viser alle de enkelte filer, der findes på DVD'en.

Gå til toppen af ​​vinduet, find ordet "Rediger" og klik på det. Når du har klikket på dette, skal der vises en rullemenu. Rul ned i menuen, indtil du kommer til "Vælg alt". Når du klikker på dette, skal alle musikfiler på DVD'en fremhæves blå.

Gå til en af ​​de blå fremhævede musikfiler, og højreklik på filen. En anden rullemenu skal vises. Rul ned, indtil du kommer til ordet "Kopier", og klik på det. Dette har nu kopieret alle dine DVD-musikfiler.

Åbn din My Music-mappe, gå til ordet "File" øverst i vinduet, klik på "New", og klik derefter på "Folder". Opret og navngiv den mappe, som du vil gemme dine musikfiler i.

Åbn den nyoprettede mappe, og højreklik et vilkårligt sted på den tomme skærm. Rul ned gennem rullemenuen, og vælg "Sæt ind". De filer, du kopierede fra DVD'en, skal nu begynde at downloade på din harddisk. Når downloadingen er færdig, skal du fjerne DVD'en.