Sådan ser du tv-shows på din computer

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

  • DVD-drev

I disse dage behøver du faktisk ikke et tv for at se tv-shows. De fleste aktuelle shows er også tilgængelige i flere formater på Internettet, og mange ældre shows er også tilgængelige.

Vælg, hvordan du vil se tv på din computer. De to vigtigste metoder er via dvd'er og via internettet. DVD'er er mere pålidelige og kan afspilles på enhver computer med et DVD-drev, men nyere shows er muligvis kun tilgængelige på Internettet.

Søg efter dit show på Internettet. Hvis dit show i øjeblikket er i luften, skal du tjekke webstedet for det netværk, der sender showet. De fleste netværk giver internetvisning af de seneste episoder --- ofte de fem seneste.

Tjek legitime tv-showwebsteder som hulu.com. Disse sider samarbejder med netværk for at give fri adgang til mange tv-shows, især for nylig udsendte episoder af aktuelle shows. Sådanne websteder giver også adgang til mange ældre tv-shows.

Køb og download tv-udsendelsesepisoder fra online-sælgere såsom iTunes. Mange shows kan købes i både normal opløsning og high definition. Du kan downloade shows til computere og bærbare enheder til fremtidig visning.

Brug websteder, der gør shows tilgængelige som downloadede huslejer. Hvis du har et Netflix-medlemskab, kan du se mange shows direkte på din computer uden at skulle vente på, at DVD'erne ankommer. Websteder som Amazon.com tilbyder visning af nylige shows mod betaling.

Søg på Internettet efter shows, du ikke kan finde på disse websteder. Flere websteder tilbyder uautoriserede tv-shows, men kvaliteten er generelt ret dårlig, og videoer fjernes ofte på grund af krænkelser af ophavsretten.

Tips

For at få den klareste og mest flydende visning skal du holde dig til DVD'er. Kun de hurtigste computere og internetforbindelser kan give en seeroplevelse, der kan sammenlignes med tv. Hvis du køber tv-episoder fra et betalingswebsted, såsom iTunes, kan du overveje at købe et "sæsonkort". Dette giver dig mulighed for at downloade en hel sæson episoder til en lidt reduceret pris pr. Episode.

Advarsler

Hvis dit show udsendes på en premium kabelkanal, er det mindre sandsynligt, at du vil kunne se det på kanalens websted. Du skal i stedet se showet på tv, dvd'er eller på websteder, der indeholder links til uautoriserede versioner af shows. Næsten hvert show er tilgængeligt på Internettet, men ikke alle tilgængelige episoder er autoriserede. Hold øje med sider, der leverer annoncefri, ikke-netværksvideo, da de fleste er uautoriserede. Nogle er endda ulovlige og kan inficere din computer med spyware.