Sådan manuelt justeres MacBook Pro-tastaturets baggrundsbelysning

Tredjeparts hjælpeprogrammer er ikke længere nødvendige for at få manuelle tilpasninger til MacBook tastaturbelysning, da det nu er bygget indbygget i OS X på alle understøttede Mac'er, herunder MacBook Pro og MacBook Air. Derfor er denne artikel blevet opdateret for at understøtte de nye indbyggede metoder til at kontrollere baggrundslys-tastaturer, selvom vi beholdt den oprindelige metode med LabTick for eftertiden og for dem, der foretrækker at bruge menulinjen.

Brug F5 til at slå det baggrundsbelyste tastaturets lysstyrke ned

Brug F6 til at tænde lysstyrken på baggrundsbelyst tastatur

Disse to nøgler er øverst på tastaturet på Mac'er, der understøtter funktionen. Dette omfatter alle nye MacBook Air- og MacBook Pro-maskiner, selvom ældre Mac'er muligvis ikke har de dedikerede nøgler og kan kræve at bruge funktionstasten (FN) til at initiere ændringerne selv.

Sådan stopper du Mac'en fra automatisk justering af tastaturets baggrundsbelysning

  1. Gå til Systemindstillinger fra Apple-menuen, vælg "Preferences Panel"
  2. Find og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Lyser automatisk tastaturet i svagt lys" for at få fuld manuel kontrol

Nedenfor er den ældre tilgang, der fortsætter med at fungere for Mac'er, der ikke har de manuelle understøttelsestaster eller for brugere, der foretrækker at bruge tredjepartsværktøjet til Snow Leopard til at styre nøglens lysstyrke:

En af de mange "fine touches", som jeg nyder om min MacBook Pro, er tastaturet, og det er meget flot backlyseffekt. Normalt tænder tastaturets baglygte kun, når MacBook Pro-lyssensoren registrerer et mørkt rum, men med Lab Tick nu er det muligt at tage fuld kontrol over strømmen under fingerspidserne. Lab Tick er en meget ressource ikke-intensiv applikation, der rent installerer sig som et menupunkt med muligheder for at indlæse dine lysstyrkeindstillinger ved opstart. Denne applikation er et must for MacBook Pro-brugere, og jeg mener, at det skal inkluderes som en mulighed i Mac OS X.

Opdatering: Manuel justering af MacBook-tastaturets baggrundsbelysning med Labtick

Udviklerens hjem

Menuinterfacet er rent og diskret, efter at du har installeret det, finder du menulinjen med ting som Time Machine, Koffein og Spotlight.