6 Easy Tips til at hjælpe med at forlænge batterilevetiden for iPad Air & Retina iPad Mini

IPad Air har en fantastisk batterilevetid, der siges at vare op til 10 timers kontinuerlig brug, men ligesom mange andre enheder, der kører iOS 7, kan batterilevetiden for enheden maksimeres ved at justere et par indstillinger i overensstemmelse hermed. Nogle af disse tricks vil reducere øjenlys og specielle effekter gennem hele iOS, men hvis du er mere bekymret over at klemme ud en batteris maksimale batterilevetid i stedet for blændende lys, lynlåse, zoom og baggrundsopdateringer, finder du handlen -offs at være det værd.

Selvfølgelig vil disse tips også gælde for andre iPad-enheder, herunder den tidligere generation iPads, iPad Mini og Retina iPad Mini, hvis du er tilfældet med at få dine hænder på en.

1: Hold displayets lysstyrke lav

Det store display på iPad kræver meget strøm til baggrundsbelysning, så reducering af skærmens lysstyrke kan medvirke væsentligt, når man sigter på at forlænge eller bevare batterilevetiden. Heldigvis er det meget nemt at justere nu med iOS nye Control Center-funktion:

  • Træk op fra bunden af ​​iPad for at indkalde Control Center, skub skærmens lysstyrkeindstilling til så lav som brugbar for maksimal batterilevetid

For næsten alle vil styring af skærmens lysstyrke og styring af lysstyrkeniveauer have den største betydning for iPad Air batterilevetid (eller en hvilken som helst iPad i den forbindelse). Hvis du ikke gør noget andet, skal du fokusere på at justere skærmens lysstyrke. Til indendørs søger jeg typisk 25%, og læsning i svagt lys går omkring 10% -15% kan være fint. Selvfølgelig, hvis du bruger iPad Air i direkte sollys, skal du have det lysere, bare vær opmærksom på, at 100% lysstyrke vil føre til hurtig dræning.

2: Deaktiver baggrundsappdatering

Baggrunds App Refresh får apps til at opdatere, selvom de ikke er i brug. Men iPad (og andre iOS-enheder) bruges primært til en enkelt app ad gangen, så hvem bekymrer sig om, om en app opdateres i baggrunden eller ej? Hvis du bekymrer dig om batteriets levetid, vil du gerne deaktivere denne funktion:

  • Indstillinger> Generelt> Baggrundsopdatering> Baggrund

Bemærk, at selv indstillingerne for denne siger, at "Slukning af apps kan medvirke til at bevare batteriets levetid" - sluk bare hele sagen. Hvis du ikke er ligeglad med batteriets levetid, kan du godt lade det være, men denne artikel er skrevet til dem, der gør det. Mange brugere bemærker også, at denne funktion er slået fra, vil øge hastigheden lidt, selv om den er meget mindre synlig på de nyeste enheder med beefier-behandlingskapaciteter.

3: Deaktiver automatisk appopdateringer

Automatiske appopdateringer får dine programmer til at opdatere sig automatisk, når en ny version er tilgængelig på App Store. Fancy funktion, men som alt andet, der overflødigt løber i baggrunden, kan det unødigt bruge systemressourcer og påvirke batteriets levetid. Sluk den:

  • Indstillinger> iTunes & App Store> Automatiske overførsler> Opdateringer> FRA

Ja, du skal manuelt opdatere dine apps fra App Store som en slags teknologisk dinosaur, som vi alle var før iOS 7, men din iPad-batterilevetid skal takke dig.

4: Tabt bevægelses- og zoomovergangene

Øjenfornemmende zoomning og bevægelseseffekter ser sikkert ud i øjnene, men som enhver anden øjenkande centrisk funktion kræver det ressourcer at bruge. Således kan du slukke for zoom og udskifte den med falmede overgange, hvilket kan påvirke batteriets levetid, plus det gør iPad føles hurtigere:

  • Indstillinger> Generelt> Tilgængelighed> Reducer bevægelse> TIL

De falende overgangseffekter er stadig attraktive, det er ikke meget af et tab. Bemærk, at aktivering af bevægelsesreduktion også deaktiverer parallax-effekten, hvilket er den interessante effekt af ikonerne og baggrunden, der bevæger sig rundt, da selve enheden fysisk flyttes.

5: Ditch de Fancy Flytende Baggrunde

Ligesom zoomovergangene kræver systemressourcer at flyve rundt på en 10 "display, gør Dynamic wallpaper også. Betjener det et formål uden øjet slik? Ikke rigtig, så hvis du er bekymret for batterilevetiden, skal du ikke bruge de (i hvert fald fancy) dynamiske tapeter:

  • Indstillinger> Baggrund og lysstyrke> Vælg Baggrund> Stiller> Alt, hvad der ikke er Dynamisk

Bortset fra batterier kan valg af den rigtige tapet også gøre en ret stor forskel i det overordnede brugervenlighed og udseende af iOS, med det formål at opnå noget uden mange sammenstødende farver for at opnå de bedste resultater.

6: Sluk for unødvendige placeringstjenester

Placeringsbaserede tjenester er berygtede batterier sultne, fordi de regelmæssigt skal tjekke din placering for en begivenhed eller en meddelelse, der skal udløse. Sluk så mange placeringstjenester som muligt for at opnå de bedste resultater:

  • Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester> Indstil noget unødvendigt til OFF
  • Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester> Systemtjenester> Hyppige steder> FRA

Dette er især vigtigt for LTE-aktiverede enheder, fordi placeringstjenester vil bruge LTE-båndet og GPS'et til at forsøge at lokalisere enheden. Det kan føre til unødvendig batteridrænse, hvis du primært bruger iPad på et enkelt sted, som din sofa.

Hvis du bruger iPad næsten udelukkende hjemme, skal du overveje at slukke for alle lokationsevner, bortset fra apps som tv-guider, der kun bruger placering én gang eller for ting som Siri og vejr, som kun bruger placeringen efter anmodning.