Kan du ikke lide noget i OS X Yosemite? Lad Apple vide med Feedback Assistant

Nu hvor OS X Yosemite er i åben offentlig beta og genererer stor interesse fra Mac-brugere, har der været en hel del klager eller frustrationer både i vores kommentarer og på internettet på fora. Uanset om det er en pestering bug, et elsket træk, der er gået glip af, eller det var tweaked i Yosemite, noget der ændrede sig, den nye skrifttype, vinduets genopretning, transparenter, tabet af Dashboard, Dark Mode eller hvad som helst du vil tilbyde feedback om, det her er din chance.

Hele punktet i den offentlige beta af OS X Yosemite er at samle feedback fra en række slutbrugere med hensyn til funktioner og funktionalitet. Apple gør det endda nemt at tilbyde dit perspektiv, rapportere fejl eller foreslå forbedringer, med den medfølgende Applikationsassistent.


(Hurtig note til brugere, der ikke er i Public Beta-programmet: Vi har nævnt det et stykke tid tilbage, men du kan sende Apple-feedback på et hvilket som helst andet produkt eller program via deres officielle feedbackwebsted - du kan endda give specifik feedback om Mac OS X her )

Efter at have stødt på en hel del nybegyndere, der installerede Yosemite Beta, og som ikke var rigtig klar over, hvor lethed du kan sende feedback direkte til Apple med Feedback Assistant, går vi hurtigt igennem det. Det er klart, at avancerede Mac-brugere sikkert allerede ved dette, så det er virkelig rettet mod mere afslappede OS X-brugere, der kører OS X 10.10 Beta, men har ikke haft stor erfaring med beta-test eller udviklereksemplet bygger tidligere.

Send Apple General Feedback & Problem Reports med OS X Yosemite

Fik et generelt problem, problem eller anmodning om OS X? Her kan du tilbyde feedback direkte til Apple.

  1. Åbn Feedback Assistant fra Dock i OS X (det er der som standard), det er et lilla ikon med en! bang på det - hvis du fjernede Feedback Assistant fra Dock, så skal du bare åbne den med Spotlight
  2. Træk menuen Filer ned og vælg "Ny problemrapport"
  3. Udfyld detaljerne om, hvad du har et problem med og svar på de relevante spørgsmål vedrørende hvornår, hvor og hvordan det sker, og vælg derefter "Fortsæt"
  4. Tilføj eventuelt et skærmbillede eller flere for at vise problemet eller problemet
  5. Send Yosemite feedback til Apple

Tillykke, du har lige sendt feedback til Apple om Yosemite beta. Nemt, ikke? Du kan derefter bruge Feedback Assistant til at holde styr på de problemer, du har indsendt.

Send applikationsspecifik feedback til Apple

Har du et ansøgningsspecifikt problem, der fortjener noget feedback? Du kan også nemt sende feedback til apps også. Husk, at dette er beregnet til Apple-leverede applikationer, ikke tredjepartsapplikationer fra udviklere, der endnu ikke har opdateret deres apps til Yosemite:

  1. Fra den pågældende applikation trækker du menuen "Hjælp" og vælger "Send (ansøgning) feedback"
  2. Udfyld detaljerne, vedhæft skærmbilleder som nødvendigt, og send til Apple

Lige så nemt som at sende generelt OS X feedback, kan du straks starte Feedback Assistant til dig med undtagelse af at starte processen fra et program.

Husk, at bredere feedback er hele punktet i Apple, der tilbyder en offentlig beta med Yosemite, så vær ikke genert. Hvis du finder en fejl, hvis du ikke kan lide noget, hvis du tror, ​​at noget kan være bedre, eller hvis en app eller en funktion ikke opfører sig som forventet, så lad Apple vide det med Feedback Assistant. Det tager kun et øjeblik, og du kan bare forme fremtiden for OS X!