Sådan tilslutter du en printer via et trådløst modem

Netværk med din printer er en måde at aktivere trådløs udskrivning på en ikke-trådløs printer. Dit trådløse modem sender en internetforbindelse, og ved at forbinde din printer til modemmet har enhver computer, der har adgang til den trådløse forbindelse, adgang til printeren. Dette betyder, at du kan få flere computere i dit hjem eller kontor til at oprette forbindelse til en printer uden at skulle fysisk oprette forbindelse til den.

Kontroller, at dit trådløse modem sender en internetforbindelse. Slut din printer til det trådløse modem via Ethernet-porte på bagsiden af ​​hver maskine.

Klik på "Start" på din computer for at se menuen Start. Klik på "Enheder og printere" fra højre side af menuen. Klik på "Tilføj en printer" for at åbne printerinstallationsguiden.

Klik på "Tilføj en netværks-, trådløs- eller Bluetooth-printer." Vælg printermærke og model på listen over tilgængelige printere. Klik på "Næste".

Klik på "Installer drivere", hvis du bliver bedt om det. Vælg “Brug den driver, der aktuelt er installeret”, hvis du får valget mellem at bruge en installeret driver eller downloade en anden.

Vælg, om printeren skal deles på dit hjemmenetværk. Klik på "Næste". Marker afkrydsningsfeltet for at gøre printeren standard, hvis du vil have, at din computer automatisk skal vælge denne printer, når du er inden for rækkevidde. Klik på "Udfør".

Elementer, du har brug for

  • Ethernet-kabel

  • Trådløs computer

Tips

Husk, at din computer kun har adgang til denne printer, når den er inden for det trådløse modems rækkevidde.

Advarsler

Der kan være variationer i disse instruktioner afhængigt af dit mærke og model for trådløst modem og printer. Hvis du har problemer med at fuldføre opsætningen, skal du konsultere din brugervejledning eller udstyrsproducenten.