Sådan tilføjes ruter til Garmin

Kortlægningssoftware som Garmins MapSource giver dig mulighed for at oprette ruter, der fortæller dig, hvordan du kommer fra et sted til et andet. Du kan bruge softwaren til at tilføje waypoints langs ruten, omarrangere disse punkter, slette dem eller endda vende ruten. Når du har oprettet en rute, som du vil overføre til din GPS, skal du bruge dit Garmin USB-datakabel til at tilføje ruten til din Garmin GPS-enhed.

Åbn MapSource-programmet på din computer, og tryk på "Ctrl" plus "R" -tasterne på dit tastatur for at åbne dialogboksen "Ruteegenskaber".

Klik på knappen "Find steder" i dialogboksen, og skriv navnet på den by, det interessepunkt, den adresse eller det kryds, du vil oprette en rute til. Klik på "Indsæt waypoint" for at tilføje et tidligere oprettet waypoint til ruten. Gentag disse trin, indtil du er færdig med at tilføje punkter langs din rute.

Fremhæv hvert punkt, og klik på pilene for at flytte det punkt op eller ned på listen, hvis du vil redigere eller omarrangere punkter langs din rute. Klik på "Inverter" for at vende ruten, hvis det ønskes. Klik på "OK" for at gemme ruten.

Tilslut mini-stikket på Garmin USB-datakablet til bagsiden eller siden af ​​din Garmin GPS-enhed. Sæt den anden ende af kablet i en ledig USB-port på din computer.

Klik på "Overfør" fra værktøjslinjen i MapSource-vinduet. Tryk på "Send til enhed" ved at vælge navnet på din Garmin GPS-enhed i rullemenuen.

Marker afkrydsningsfeltet (eller afkrydsningsfelterne) ud for de rutedata, du vil sende til din Garmin GPS-enhed i vinduet "Hvad skal du sende".

Vælg "Send".