Sådan opdateres Garmin Nuvi 200W-serien

En af de mest basale Garmin GPS-enheder er 200W, men det er en, der stadig kan bringe dig, hvor du skal hen. Det bruger en 4,3-tommer widescreen-skærm og bruger Garmins satellitkortlægningssoftware. Enheden selv har undertiden brug for opdateringer for at sikre, at den løser fejl, der kan forårsage problemer under brug. Du kan også downloade forbedrede kort, som Garmin tilbyder som kortopdateringer. Begge disse downloades og installeres af Garmins krævede WebUpdater-værktøj.

Trin 1

Gå til siden WebUpdater, og klik på downloadindstillingen afhængigt af hvilket operativsystem du kører (Windows eller Mac).

Trin 2

Klik på "Jeg accepterer ovenstående vilkår og vil fortsætte til download-siden", klik derefter på "Download" og gem filen på din computer.

Trin 3

Højreklik på WebUpdater-filen, og klik på "Kør som administrator." Mac-brugere skal dobbeltklikke på filen for at starte installationen.

Trin 4

Klik på "Næste", og marker derefter afkrydsningsfeltet, der siger "Jeg accepterer vilkårene i licensaftalen." Klik på "Næste" for at starte installationen.

Trin 5

Sæt min-USB-kablet i bagsiden af ​​Nuvi 200W, og tilslut den anden ende af kablet til din computers USB-port. Tænd for 200W ved at skubbe tænd / sluk-knappen til venstre. Garmin-enheden vises som en flytbar lagerenhed i Windows (eller som et "monterbart drev" på en Mac).

Trin 6

Kør det WebUpdater-program, du har installeret tidligere, og klik på "Næste", og klik derefter på "Find enhed."

Trin 7

Vælg 200W fra enhedslisten, og klik på "Næste".

Vælg de opdateringer, du vil installere, og klik på "Næste", marker derefter afkrydsningsfeltet for softwareaftale, og klik på "Næste" igen. Opdateringsprogrammet installerer automatisk opdateringerne.