Få nem desktopadgang til alle iCloud-filer med almindelig sky til OS X

Hvis du antager, at du har iCloud konfigureret med OS X, har du altid haft adgang til iCloud-filer fra Mac-skrivebordet ved at kigge efter en mindre kendt mappe i brugerbibliotekets mappe. Hvis du har adgang til den pågældende mappe, kan den opføre sig som Dropbox, idet filsynkronisering mellem Mac'er bliver bygget lige ind i Finder, men den måde, filerne gemmes på i mappen Mobile Documents, er ikke særlig brugervenlige at se på, da hver mappe er navngivet som en lang GUID-streng. Denne navngivningskonvention er ret stærk bevis, at mappen ikke var beregnet til at blive adgang til af gennemsnitlige brugere, men det er præcis, hvor den gratis Plain Cloud app kommer ind.

Brug almindelig sky for nem desktopadgang til alle iCloud-filer

PlainCloud fungerer som en simpel front-end til hver app, der gemmer dokumenter i iCloud, noterer hver app og lader dig se bare disse apps filer - ikke mere jagt rundt i gibberish mappenavne for at finde det, du leder efter. For at få mest muligt ud af denne app, vil du selvfølgelig have iCloud konfigureret på alle Mac'er og iOS-enheder, som du har. Når det er gjort, er PlainCloud meget nemt at bruge:

  • Download Plain Cloud gratis fra udvikleren, pakk den ud og kopier den til / Programmer / mappe
  • Start Plain Cloud (kan kræve et højreklik og "Åbn" på grund af Gatekeeper), og klik derefter på et hvilket som helst appnavn i appen for at starte disse programmer iCloud-filer direkte på Mac-skrivebordet

Kopier, Synkroniser, Slet: Enkel iCloud Filhåndtering

Disse mapper synkroniseres automatisk til iCloud, hvilket gør Plain Cloud til en god og enkel filadministration til iCloud-data. Hvis du trækker filer i disse Finder-mapper, uploades dem direkte til iCloud, som derefter synkroniseres med andre Mac'er og enheder. Det er meget vigtigt at påpege, at sletning af en fil fra disse mapper er permanent og overfører også til iCloud og alle andre enheder, der bruger den samme iCloud-konto. Som et resultat, skal du kun slette noget, hvis du er helt sikker på, at du ikke længere vil have det overalt, fordi sletning af den fra disse mapper vil straks slette den fra den indeholdende app, uanset om det er på en iOS-enhed eller en anden Mac.

Redigering af iOS-dokumenter på Mac i andre apps og vice versa

En god fordel for at have Finder iCloud-adgang er evnen til at redigere dokumenter fra iCloud-udstyrede apps med andre applikationer. Du har sikkert allerede bemærket, at filer og indstillinger fra iOS-apps også er listet og tilgængelige via denne app, forudsat at du har den samme iCloud-konto, der bruges af både Mac og iPhone, iPad eller iPod touch. Start en af ​​disse mapper, og du kan derefter redigere den fil i en helt anden applikation end den blev oprettet. Dette er ekstraordinært nyttigt, hvis du søger at ændre et dokument på Mac, men har ikke den medfølgende iCloud -udvalgt app til iOS. For et praktisk eksempel betyder det, at du kan gøre ting som at bruge MS Office på Mac til at redigere et Pages-dokument, der er lavet på en iPad, og derefter kopiere den gemte fil tilbage til mappen Sider i iCloud og få den tilgængelig på iPad igen. Jo mere komplekse formateringen jo mere potentiale er, er der problemer med denne tilgang, men for billeder og grundlæggende tekstdokumenter med straight forward formatering virker det problemfrit og er meget nyttigt.

Jeg fik Plain Cloud i går og bruger det meget mere, end jeg oprindeligt troede, jeg ville. Det er så nyttigt, du spekulerer på, hvorfor Apple ikke bare bundte en lignende funktion direkte ind i OS X Finder til at begynde med, men måske kommer et cloud-baseret filhåndteringsaspekt af Finder i fremtidige versioner af Mac OS X. I mellemtiden tager du tid til at oprette iCloud og få fat i Plain Cloud, det er en fantastisk gratis app, der tjener det formål.