Sådan deaktiveres VW Golf radiokoder

VW Golf-radioen låses, hvis den afbrydes fra køretøjet, eller hvis bilbatteriet løber tør. Radioen kræver, at der indtastes en kode for at deaktivere tyverisikringsenheden (så kun ejeren kan låse op for radioen, hvis den afbrydes). Koden fås sammen med det originale køretøjspapir eller kan fås hos din nærmeste Volkswagen-forhandler.

Trin 1

Tjek dit køretøjspapir for at prøve at finde oplåsningskoden. Det findes på et kreditkortstørrelsesdokument og er fire cifre langt.

Trin 2

Hvis du ikke kan finde det i bilens papirarbejde, skal du kontakte en VW-forhandler. Angiv registreringsnummeret på din VW Golf. Du kan også blive bedt om at fremvise identifikation og bevis for ejerskab. Forhandleren vil slå din oplåsningskode op i Volkswagen-databasen.

Tænd for radioen. Meddelelsen "SAFE" vises. Hold knapperne "MODE" og "SCAN" nede. "0001" vises på skærmen. Brug talknapperne til at indtaste den korrekte oplåsningskode til din radio. Hold knapperne "MODE" og "SCAN" i tre sekunder. Et bip indikerer, at radiolåsningskoden er deaktiveret.