Apple Runs 2 Nye iPhone 6S reklamer: "Løg" & "Fingeraftryk"

Apple har udgivet et sæt nye iPhone-reklamer, der fokuserer på enhedens højopløsningskamera, og den anden lægger vægt på Touch ID-fingeraftrykslæseren.

Begge annoncer flyder nu og er lidt lettehjertede. Hvis du ser primetime TV, vil du sikkert se dem kort, ellers er de blevet indlejret nedenfor for nem visning.

Løg

"Løg" annonce er lidt komisk, riffing på kunst verden, popularitet, internet memes, og den hidtil usædvanlige karakter af hype i vores moderne verden. Det hele starter med en pige, der filmerer, hvem der formentlig er mor, der skærer løg, og det raketter hurtigt ud i et område med fuldstændig absurditet derfra. Det kommercielle formål at vise frem evnen til at skyde video i 4K med iPhone-kameraet.

Fingeraftryk

"Fingeraftryk" indeholder forskellige anvendelser af Touch ID-sensoren, hvor enkeltpersoner tjekker deres fly, en fyr fylder hans ansigt med donuts, en anden person køber en båd, kontrollerer en bankkonto og nogle andre aktiviteter med hjælp af Touch ID.

Apple har kørt mange andre reklamer for nylig, fokuseret på de fleste af deres mobile produktlinjer. Min personlige favorit fra det moderne parti forbliver den underholdende Cookie Monster-annonce.