Sådan synkroniseres Safari-bogmærker mellem Mac OS X, Windows, iPhone og iPad

Bogmærker gemt i Safari synkroniseres mellem alle dine andre iCloud-udstyr, hvis du har iCloud konfigureret korrekt, gør det. Det betyder, at et websted, du bogmærke på din Mac, synkroniseres til en iPad, og noget bogmærket på din iPhone synkroniseres tilbage til din Mac, iPad og Windows PC og omvendt. Bogmærke synkronisering er utroligt nyttig, og hvis du ikke har aktiveret det endnu, skal du tage et øjeblik eller to for at gøre det.

For at synkronisere bogmærker mellem dine enheder skal du bruge iCloud til at bruge den samme konto på hver enhed, du ønsker at synkronisere bogmærkerne mellem. Medmindre du bruger separate Apple ID'er på forskellige enheder, er det normalt tilfældet som standard.

Aktiver bogmærke synkronisering på en Mac (eller Windows PC)

Til OS X :

  • Træk ned Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger", og vælg derefter iCloud-panelet
  • Find "Safari" under listen over iCloud-tjenester og sørg for, at den er markeret

Bemærk, at iCloud i OS X kun synkroniserer bogmærker fra og mellem Safari-browseren.

Til Windows :

  • Åbn kontrolpaneler og åben iCloud
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for "Bogmærker"

Lidt anderledes end Mac'en, vil iCloud konfigureret i Windows synkronisere bogmærker fra og mellem Safari og Internet Explorer, forudsat at begge er blevet angivet i indstillingerne.

Aktivér bogmærkesynkronisering i iOS på en iPad, iPhone eller iPod touch

  • Åbn "Indstillinger" og gå til "iCloud"
  • Find "Safari" og sørg for, at den er slået TIL

Det er den eneste nødvendige indstillingsjustering i iOS, selvom iCloud naturligvis skal være på for at få adgang til disse præferencer.

Hvordan synkroniserer du faktisk bogmærker?

Nu da konfigurationen er færdig, er synkronisering af bogmærker utrolig simpelt: gem bare et bogmærke i Safari på en af ​​dine enheder. Det er det, det synkroniseres automatisk med andre enheder om et øjeblik eller to. Det eneste krav er, at hver Mac, iPhone, iPad, PC eller hvad som helst også er forbundet med internettet.

Denne opsætningsproces vil også gøre det muligt at synkronisere læseliste, hvilket er en fantastisk måde at dele links, websteder og websider, som du vil læse eller gennemgå på en anden OS X eller iOS-enhed, men det er ikke nødvendigvis værd at bogmærke på egen hånd. På en anden måde kan bogmærker være bedst for en hel hjemmeside, mens læseliste er mere ideel til individuelle artikler eller sider på en hjemmeside (dvs. bogmærke osxdaily.com, brug læseliste til en bestemt artikel)

Vi får dette spørgsmål ret ofte, og det er ikke usædvanligt, at folk løber ind i problemer med bogmærker, som ikke synkroniseres alene, så det er på tide, vi dækker det. Tak til Pat for tip ideen.