Sådan registreres et domænenavn med en IP-adresse

Domænenavne tillader enkeltpersoner eller virksomheder at poste deres egne websteder, have personlige e-mail-adresser baseret på domænenavne og gøre forretninger på Internettet. Eksempler på domænenavne er eHow.com og livestrong.com. Når du opretter et websted, leverer webhostingfirmaet en internetprotokoladresse, som er et sæt numre, der lokaliserer dit websted på Internettet. Det er dog muligt at angive din egen IP-adresse, kaldet en statisk IP. Dette kan give spillerne fleksibilitet, tillade webhosting fra din computer eller gøre det lettere at oprette forbindelse til et virtuelt netværk.

Trin 1

Kontakt din internetudbyder og anmod om en statisk IP-adresse. Statiske IP-adresser kan koste ekstra, men nogle udbydere inkluderer det i deres service. Kontakt din udbyder for at konfigurere din computer med den nye statiske IP-adresse.

Trin 2

Shop for en domænenavnsregistrator. Sammenlign priser mellem virksomheder for at spare penge. To steder at finde registratorer er webstederne for Internet Corporation for tildelte navne og numre og InterNIC (se afsnittet Ressource).

Registrer dit domænenavn online med det firma, du valgte. Angiv den statiske IP-adresse på webformularen, der skal tilknyttes domænenavnet. Ring til kundeserviceafdelingen, hvis formularen ikke har plads til IP-adressen.

Hvis du har et tidligere registreret domænenavn, skal du kontakte det firma, der bruges til at registrere det, og anmode om, at din statiske IP-adresse tildeles dit domæne.