Sådan laver du et tastatursmiley med sange

Tastatur smileys er udtryksfulde ansigter eller humørikoner, der består af bogstaver, tal, tegnsætningstegn og andre tastatursymboler. Vestlige smileys læses sidelæns, normalt med toppen til venstre; Asiatiske smileys læses vandret. For at skabe en smiley med hugtænder ændres mundkarakteren eller tegnene for at antyde fremspringende tænder. Nogle applikationer, der konverterer tekststrenge til små grafiske smileys, har en fanget eller tandet smiley.

Fælles Fanged Smileys

Type: - [for at skabe en fanget smiley. Skriv>: - [~ for at fremstille en uhyggelig vampyr med en dribling af blod på hagen.

Type: K for at lave en slange eller vampyr med overdimensionerede hugtænder. Type: E for at lave en vampyr med en tand. Type: F for at lave en vampyr med skæve hugtænder.

Skriv ^ ;; ^ for at lave en vampyrbat med hugtænder.

Fanged-smileys i asiatisk stil

Skriv (';.;') Eller (', ..,') for at skabe et fanget ansigt med små øjne.

Skriv (@,., @) For at lave en vampyr med hypnotiske øjne. Type (,..,) at lave et fanget ansigt med stjerner for øjnene. Skriv (o, .., o) for at skabe et fanget ansigt med blanke øjne. Skriv (=, .., =) (-, .., -) eller lav et ansigt med snævre øjne.

Skriv (^, .., ^) for at gøre en glad vampyr.

Tips

Skriv (^^^) på Facebook-chat for at få et billede af en fanget haj. For større-fanged humørikoner kan du bruge tekstkunst (ASCII-kunst). Design dit eget eller brug et ASCII-kunstbibliotek som ascii-art.de.

Advarsler

Humørikoner (smileys) er til sjov, uformel kommunikation som e-mails til dine venner. Undgå at bruge dem i mere seriøse meddelelser eller akademisk arbejde.