Sådan reduceres lag i online spil

Få ting frustrerer og irriterer online-spillere mere end afmatning af spil, frysning og forsinkelse. Når du spiller et online spil, vil du have det til at køre problemfrit, men forsinkelse gør dit spil langsomt til en gennemgang og kan endda resultere i, at du mister en kamp. Lag har mange mulige årsager, herunder forældet computerhardware, langsom internethastighed eller et dårligt trådløst signal.

Stop alle downloads og fildelingsapps, inden du starter et online spil. Luk så mange programmer som muligt for en ekstra hastighedsforøgelse.

Flyt din trådløse router så tæt på din computer eller spilkonsol, som du kan. Din internethastighed lider, hvis det trådløse signal skal bevæge sig gennem en mur eller anden forhindring.

Tilslut din konsol eller computer direkte til routeren med et Ethernet-kabel, hvis det er muligt, for den bedste forbindelseshastighed.

Sørg for, at din computers hardware opfylder de mindst anbefalede specifikationer for det spil, du vil spille, da forældet hardware kan føre til forsinkelse. Besøg et websted, f.eks.Kan du køre det ?, for hurtigt at bestemme din maskines kompatibilitet med et spil (link i ressourcer).

Defragmenter din computers harddisk regelmæssigt. Åbn Start-menuen, skriv "defragmenter" i søgefeltet, og klik derefter på "Diskdefragmentering" og "Defragmenteringsdisk" for at starte processen.

Tilføj dit spil som en undtagelse på din computers firewall. Nogle firewalls blokerer eller sætter begrænsninger på spil, hvilket forårsager forsinkelse.

Tips

Opgrader til kabelinternet, hvis du har DSL. Kabelinternet er hurtigere og mere pålidelig end DSL til spil.