En ødelagt iPhone oplader: Fix det? Erstat det?

At have et brudt iPhone opladerkabel er usædvanligt irriterende, ikke kun fordi de bliver ekstremt sarte og ofte afvikles helt, men også fordi det kun er et spørgsmål om tid, før du skal udskifte sagen og kaste ud den ødelagte ledning. Bortset fra det, kan de også smide forskellige fejl, og hvis de er meget ødelagte eller revet, kan de ikke tillade sikkerhedskopier og synkroniseres overhovedet, endsige undlader at oplade iPhone eller iPad korrekt.

Hvis din iPhone oplader er brudt, skal du prøve at ordne det? Eller skal du bare erstatte det?


Fordi et brudt, revet, revet, beskadiget eller slettet ladningskabel kan være en fare, er det bedste at udskifte det . Du kan få en billig udskiftning på Amazon for blot et par bucks, og Amazon-mærket af opladningskabler ser ud til at være særligt mere holdbare end de officielle gummikabler, og bestemt bedre end lavkvalitets tredjepartsknockoffs.

  • Få et Apple-certificeret iPhone-opladningsblitz USB-kabel til $ 10 på Amazon

Mens du venter på, at det nye kabel kommer frem, måske vil du prøve at få et par ekstra timer eller dage ud af det ødelagte kabel. Så før du smider en brudt eller revet iPhone oplader ind i skraldet, selvom du måske vil overveje en midlertidig løsning af sorter, der kunne forlænge sin levetid lidt, indtil det nye kabel kommer i posten. Og hvis du er heldig, kan det vare ganske lidt længere.

Reparation af en ødelagt iPhone oplader med elektrisk tape

Den magiske midlertidige løsning til en brudt iPhone oplader? God gammel elektrisk tape. Og ja, du kan patch reparere samme iPad oplader på denne måde også.

Ja, elektrisk tape, alles favorit tape (godt ved siden af ​​duct tape alligevel). Det kan hjælpe med en reparation af et rippet opladningskabel til iPhone, iPad eller iPod touch, og hjælper det med at holde sammen i et stykke tid længere. Det er ikke tåbeligt eller perfekt, og du bør heller ikke stole på dette længere end du har brug for, men det kan helt sikkert fungere som en midlertidig løsning eller en midlertidig løsning, indtil du kan udskifte kablet. Så træk din værktøjskasse ud eller undersøge gadgetskuffen og tag nogle elektriske bånd, og læg det forsigtigt om den revne eller revne del af iPhone opladerkablet.

Ja det kan fungere, hvis skaden ikke er så dårlig, men nej det er ikke nødvendigvis perfekt. Og nej, det er ikke en perfekt eller permanent løsning, og nej det er ikke en perfekt reparation. Hvis du vil have en perfekt reparation, ville det kræve wire cutters, et loddejern og en erstatning gummibøsning med en side af tålmodighed og elektrisk know-how, men igen for et simpelt hurtigt lille patch reparationsjob, kan elektrisk tape holde en shredded iPhone eller brudt iPad oplader kabel sammen ganske godt.

Selvfølgelig, brug dit skøn med dette. Elektrisk tape er ikke den magiske løsning, og forhindrer ikke elektriske problemer eller værre. Hvis kablet er alvorligt beskadiget, eller der udsendes elektriske stød eller lugtende sjovt, eller smelter eller brænder eller bliver ekstra varmt, skal du smide det og bare få et nyt kabel. Forsøg ikke at bruge en klart smeltende eller varm eller farlig oplader, og prøv ikke at reparere en oplader, der er tydeligt skitseret. Forsøg ikke at reparere et alvorligt beskadiget kabel selv, bare affald det og få en ny. Brug din hjerne, prøv ikke at MacGyver en uoprettelig ødelagt brudt iPhone oplader.

Glem det, Udskift den ødelagte iPhone oplader. Helt seriøst.

Alvorligt, bare få et nyt kabel. Forsøg ikke at bruge det ødelagte kabel for evigt, det beder om problemer, og i sidste ende kommer det til at mislykkes.

Udskiftning iPhone og iPad USB-kabler er på Amazon til lave priser og vil komme hurtigt, de repræsenterer en perfekt tilfredsstillende løsning, hvis du ikke ønsker at forår fuld pris for et officielt kabel fra Apple og er typisk 1/2 prisen.

Det er også værd at huske, at Apple i nogle tilfælde erstatter frynsede lynledninger gratis, selv om succes med at få et brudt eller revet kabel udskiftet ser ud til at variere meget. Men hvis du er i nærheden af ​​en Apple Store, og det er ikke så meget besvær, er det nok værd at forsøge at få et ødelagt kabel udskiftet. Hvis din primære enhed stadig er under garanti, kan du endda ringe til de officielle Apple-support-telefonnumre, og de kan muligvis bytte det til dig. Det er værd at prøve, det er jo en garanti for det hele.

Hvad gør du med dine ødelagte iPhone- eller iPad-opladere? Erstatter du dem? Prøv at MacGyver dem med lidt tape og gør en simpel reparation på kablet? Lad os vide i kommentarerne, hvis du har en god løsning!