Steve Jobs: "Din telefon er den dumeste f *** ing ide, jeg nogensinde har hørt"

Dette vil være den sjoveste ting du vil læse hele dagen. Et tilsyneladende uddrag fra disse børn har alt det sjove: Inde i verden af ​​ESPN citerer en episk udveksling mellem Steve Jobs og ESPN-præsidenten:

Historien går, at ESPN-præsident George Bodenheimer deltog i det første Disney-bestyrelsesmøde i Orlando, Florida, lige efter at selskabet havde købt Pixar, den innovative animationsfabrik og spottet Apple CEO Steve Jobs i en gang. Det lignede en god tid at introducere sig selv. "Jeg er George Bodenheimer, " sagde han til Jobs. "Jeg kører ESPN." Jobs så lige på ham og sagde ikke andet end "Din telefon er den dumeste knebende ide, jeg nogensinde har hørt", så vendte og gik væk.

Steve er en mester, der ikke er bange for at tale hans sind.

Hvad en fantastisk find fra Gruber of DaringFireball, der påpeger, at den "dumeste" telefon i spørgsmålet er denne ESPN-brandede Samsung-flip-telefon fra 2006, vist her:

DaringFireball påpeger også, at ESPN og Disney, når de taber $ 135 millioner på den telefon, hvilken slags beviser var det en dum idé. Forudsat at dette citat kommer fra, da den ESPN-telefon blev frigivet (midten af ​​2006), var dette pre-iPhone, men iPhone blev bestemt testet internt på det tidspunkt for en lancering det følgende år i januar 2007. Resten er historie, som Apple udgav iPhone, som ændrede hele ansigtet i mobilindustrien, og i kun 3. kvartal 2011 solgte de over 20 millioner af telefonerne.

Af den måde, hvilken bedre måde at sælge en bog på end et episk Steve Jobs citat?