"Grand Theft Auto" snyderi til Superman Mode

Så du vil flyve som Superman i "Grand Theft Auto?" Det er muligt med visse ændringer. Det er ikke ligefrem et snyd, men en modifikation af spillet, der gør det muligt for spilleren at flyve eller bruge de kræfter, der almindeligvis er forbundet med DC Comics-superhelten. Der er ændringer, der kan foretages i både pc-versioner og konsolversioner af spillet, der giver dig mulighed for at ændre karakteren for at have Supermans evner.

San Andreas pc

ModDB.com tilbyder en download, der giver spilleren mulighed for at ændre C.J.s hudfarve, der giver dig mulighed for at spille som Superman. Webstedet har et billede i bunden for at bevise deres succes med at skabe denne ændring. Følg dette link: http://www.moddb.com/games/grand-theft-auto-san-andreas/addons/superman-sa-beta-v10, så kan du downloade filen. Det giver dig mulighed for at spille som enten Clark Kent eller Superman med en "klassisk" version eller versionen fra 2006-filmen "Superman vender tilbage."

Vice City-historier til PSP / PS2

Din hovedperson af Vic flyver som Superman, hvis du rammer de rigtige knapper i den rigtige rækkefølge på din kontrolpude. Mens du spiller spillet, skal du trykke på "L L L R X X CIRCLE", og du vil være i stand til at flyve over byen som Man of Steel gør over Metropolis.

GTA IV Mod til pc

GTA4-mods.com tilbyder et mod, der gør det muligt for din Niko-karakter at flyve som Superman. Klik på http://www.gta4-mods.com/script/superman-mod-v20-gamma-f6717, og du vil se et "download" -link øverst på siden. Det er en gammafil, hvilket betyder en forbedring i forhold til betaversionen. Gamma-versionen tilbyder acceleration og bremsning med musen, røg bagved afspilleren, indstilling af et plan på afspilleren og våben i flyvetilstand. Det løser også køretøjslyde og andre fejl, der plagede betaversionen.

San Andreas til PS2

Du kan ikke foretage en ændring, der vil ændre CJs udseende, og derfor vil du ikke kunne spille som Clark Kent og Superman som du kan på pc-versionen af ​​spillet, men du kan slå en kode ind, som giver CJ evne flyve. Under spillet skal du trykke på "RI LI HØJRE VENSTRE L2." Når du ser en meddelelse, skal du trykke på "X" og C.J. begynder at flyve.