Sådan slår du fugleskræmselniveauet på "LEGO Batman"

LEGO Batman er et spil baseret på LEGO-design, der giver spillerne mulighed for at bekæmpe klassiske Batman-skurke i en Gotham City indrettet til LEGO-universet. Fugleskræmselniveauet, også kendt som "Flight of the Bat", forekommer i Joker-scenariet - med titlen "The Joker's Return" - i heltspil-segmentet i spillet.

Dette spil blev frigivet til en række spilplatforme, herunder PlayStation 2, PlayStation 3, X-Box 360 og Wii. Instruktionerne i denne artikel er baseret på PlayStation 2, men skal fungere i grundlæggende applikation til alle platforme.

Få adgang til "Flight of the Bat" -niveauet i "Joker's Return" -scenariet. En scene, inklusive video af fugleskræmsel, der fører en LEGO-biplan, spiller. Afspilningen begynder efter scenen.

Spil som Batman i Bat-flyet. Skyd på Jokers håndlangere, der flyver lilla helikoptere. Skyd flagermus-signalet, der vises på et tag på taget. Det frigiver en række lilla glødende bomber, som flagermusflyet kan samle op. Bemærk: Robin flyver nær dig i en helikopter, men det er endnu ikke tid til at spille som Robin.

Tag lilla bomber op, og flyv derefter tæt på dobbeltløbskanonen, der vises på et andet tag. Vent, indtil der vises krydshår omkring kanonen, og affyr derefter. Dette får kanonen til at ødelægge en nærliggende port og derefter sprænge sig selv i luften.

Flyv gennem porten, der lige er åbnet, og mål derefter mod et andet Bat-Signal på taget for at få flere lilla bomber. Ødelæg et togspor; ødelæg derefter to kanoner mere. Dette afslører et "mine-lag" til Robins helikopter.

Skift til at spille som Robin, da flagermusflyet ikke kan afhente minerne. Flyv nær minerne, og tryk på O på PlayStation 2-kontrolenheden (eller den relevante knap på din spilkontrol), så helikopteren låses fast i minerne. Flyv nær et flammende rør, der løber langs siden af ​​en bygning, og ødelæg røret med minerne.

Skift tilbage til Batman og ødelæg yderligere to kanoner. Skyd ethvert fjendtligt køretøj, der flyver mod dig, ned. Hvis du ikke har flere Bat-torpedoer, skal du skifte tilbage for at spille som Robin og bruge hans miner til at ødelægge en metalblok. Det vil udsætte flere flagermus-torpedoer. Skift tilbage til Batman, hent torpedoerne, og skyd derefter tårnene på hver side af en stor port.

Flyv gennem den ødelagte port ind i Scarecrow-bosskampen. Skyd alle fjender. Flyv til den fjerne side af området, skyde endnu et bat-signal og hente flere torpedoer.

Skift for at spille som Robin. Du vil se et gribesignal; aktivere det. Flyv nær fugleskræmselens biplan; tag derefter fat i det.

Skift tilbage til Batman. Skyd torpedoer på fugleskræmselens fly. Slå ham tre gange, og niveauet slutter med en sidste cut-scene. Således vil du have slået fugleskræmsel.

Tips

Hvis du prøver at samle så mange point som muligt, skal du skyde de lilla markører, der jævnligt vises i tagene. Hvert hit giver dig ekstra point.