Vis resterende batterilevetid i menuen Mac OS X

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvor meget batteriets levetid der er tilbage på MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air, skal du indstille batteriikonet i statuslinjen OS X for at vise nogle yderligere detaljer, som den resterende procentdel. Dette giver dig en øjeblikkelig ide om, hvor meget længere du kan bruge en Mac.


Hvis du aktiverer batteriindikatoren på en bærbar Mac, er det ret simpelt. Du kan gøre dette fra næsten hvor som helst i OS X, så længe du kan se menulinjen.

Sådan viser du batteriprocent, der er tilbage på Mac

Viser procentdelen af ​​batterilevetiden i Mac-menulinjen i alle versioner af OS X ved at gøre følgende:

  1. Klik på ikonet Batteri i øverste højre hjørne af Mac-menulinjen
  2. Træk ned og vælg "Vis procentdel", så den er markeret - bemærk, at ældre versioner af OS X vil have to muligheder til "Vis" og vælg "Tid" eller "Procentdel"

Dette giver dig en løbende opdatering om batteriets levetid og fungerer på en af ​​Mac notebook-lineups. Jeg finder den resterende tid til at være mest informativ, en funktion, som nu kræver, at en bruger trækker ned batteris menuen for at se, men den resterende procentdel er også meget nyttig. Hvilke muligheder du har i denne menu afhænger af den version af OS X, du kører.

I nye versioner af OS X, der kun viser de resterende Mac-batterier, kan du klikke på batteriikonet for at afsløre yderligere detaljer som den aktuelle tid, der er tilbage, før batteriet er helt tomt. Derudover kan moderne versioner af OS X også fortælle dig, hvilke apps der bruger batteri og energi ved hurtigt at se på samme menupunkt, en rigtig god funktion til bærbare brugere.

Vis batteriets resterende tid i batterimmenuen på OS X

Mens alle versioner af OS X giver dig mulighed for at se batteriet tilbage på en Mac ved at klikke på menupunktet og trække ned i menulinjen selv, understøtter ikke alle versioner evnen til aktivt at vise den resterende tid i menulinjen.

Men hvis Mac'en kører en særligt ældre version af Mac OS X, er der faktisk tre muligheder i batterimmenuen: Kun ikon, Tid og Procent. Det ligner følgende:

I enten nye eller ældre Mac'er er batteriindikatoren altid synlig i menulinjen, enten med procent eller resterende tid.

Du kan også bruge den resterende tidsmåler som en indikator for en løbende proces, der kan tømme din batterilevetid, som Flash i en inaktiv browserfane. Hvis du bemærker, at det flyver hurtigt, har du sikkert en app gået vild i energiforbruget.

Den procentvise tilbageværende indikator er stort set nøjagtigt den, du finder i iOS-verdenen på iPhone og iPad, hvor den er lige så nyttig, hvis ikke mere.

Jeg har for nylig fået en MacBook Air 11.6 "og mens de viste det til en ven, klagede de over, at de ikke kan se den resterende batterilevetid ved at trykke på en knap, som du kan på de fysiske batterier fra MacBook Pro fra sidste år. Dette er sandt, men hvad du kan gøre er at indstille Mac OS X-menulinjen for at vise den resterende batterilevetid som enten en tid eller en procentdel i selve operativsystemet.