Gendan manuelt den sidste browsessession i Safari på Mac OS X

Safari for Mac inkluderer evnen til manuelt at gendanne din sidste webs browsing session. Dette er nyttigt, hvis du vil komme tilbage til hvor du var før en session sluttede eller lukket. I modsætning til Firefox og Chrome beder Safari dig dog ikke om den lille "gendannelse" -knap. Mens moderne versioner af OS X vil forsøge at gendanne den sidste browsing session, hvis Safari-appen blev afbrudt eller nedbrudt, gør gamle versioner af Mac'en det ikke, men om gamle eller nye versioner af Safari og OS X er i brug, kan du Vælg manuelt manuelt for at gendanne den sidste browsing session og vinduer, der blev lukket selv uden et nedbrud eller afslutte.

Sådan genoprettes alle de websteder, du sidst så på, i Safari. Dette er rettet mod Mac Safari, men det virker faktisk også i Safari til Windows.

  • Fra Safari skal du åbne menuen Historie
  • Vælg "Åbn alle Windows fra sidste session"
  • Vent, da Safari genstarter vinduer og faner, kan det tage et par minutter, hvis du havde mange websteder åbne i din sidste session

Du vil bemærke, at der er andre muligheder for at genåbne vinduer i Safari, ligesom det sidste lukkede vindue.

Det er det! Dette er hurtigt, nemt og fungerer i alle versioner af Safari på Mac OS X.

Jeg bruger religiøst brug af browser sessionsopdatering som en nem måde at komme tilbage til, hvad jeg gjorde, hvis jeg har glemt en vigtig fane eller bare nødt til at komme tilbage til en forudgående Safari-browsersession med windows fra websteder, der nu er lukket.

Selvom det er lidt af mig, at Safari ikke indeholder en præferences mulighed for at inkludere spørgsmålet om at genoprette sessionen ved lanceringen som Chrome og Firefox gør det, er det ikke som det er ubelejligt at trække menupunktet ned. Plus nu, at OS X vil genoprette sessioner af apps generelt, kan denne genvejsknap ikke engang være nødvendig. Men hvis du skal huske, skal du bare huske historikmenuen, hvad du har brug for for at genåbne de lukkede sessioner i OS X.