Sådan fejlfindes et Samsung 32-tommers tv

At spare penge på tv-reparationer er blevet et langt mere opnåeligt mål takket være den rigdom af selvhjælpsoplysninger, der stilles til rådighed for forbrugerne via Internettet.

Et stort antal almindelige tv-problemer, inklusive dem med et 32-tommers tv fra Samsung, kan løses ved hjælp af selvhjælpsfejlfinding. Et antal lyd- og videoproblemer, der står over for, kan afhjælpes ved at se på fjernsynets tilslutning og opsætning med hensyn til eksterne enheder såsom en DVD-afspiller.

Trin 1

Sådan fejlfindes et Samsung 32-tommers tv

Test tilslutningsmuligheder ved at vælge knappen "Kilde" på fjernbetjeningen for at ændre forbindelseskilden til fjernsynet og se, om støj forsvinder, hvis du oplever lydproblemer, såsom fjernsynshøjttalere, der rasler, brummer, summende eller popper. Disse problemer kan være bundet til et dårligt kabel- eller enhedstilslutning til fjernsynet. Hvis problemet fortsætter, kan det være nødvendigt med et servicekald for at diagnosticere og udelukke potentielle hardwarekomponentfejl.

Trin 2

Sådan fejlfindes et Samsung 32-tommers tv

Kontroller for forkerte videoindstillinger mellem fjernsynet og den tilsluttede eksterne enhed, f.eks. En DVD-afspiller, hvis tv-billedet er blankt. Andre almindelige videoproblemer vedrører ofte løse kabelforbindelser eller et strømkildeproblem. Tænd for fjernsynet og alle tilsluttede eksterne enheder for at sikre, at kabelforbindelserne sidder korrekt og korrekt. Vælg knappen "Menu" på tv-fjernbetjeningen for at bladre gennem mulighederne for at finde eksterne kildeforbindelser. Efter afslutning af denne opsætningstest, hvis problemet fortsætter, skal du kontrollere det DVD- eller CD-format, der bruges med den tilsluttede eksterne enhed, for at bekræfte kompatibilitet.

Kontroller kabelforbindelserne, og tænd og sluk for fjernsynet, hvis du har problemer med fjernsynsstart, som kan være bundet til strømstyringssystemet. Symptomerne inkluderer, at fjernsynet ikke tændes, intermitterende slukkes eller strømindikatorlampen blinker. Klik gentagne gange på knappen "Kilde" på fjernbetjeningen for at teste kilder. Hvis denne grundlæggende procedure ikke giver de ønskede resultater, skal du kontakte en reparationsservice for at få strømsystemet testet for komponentfejl.