Sandy Bridge MacBook Air og Mac OS X Lion Release på onsdag den 20. juli?

Opdatering: Apple har bekræftet udgivelsesdatoen for Lion den 20. juli. MacBook Air ETA er endnu ikke bestemt.

Syg på 10, 7 Lion og MacBook Air udgivelsesdato rygter endnu? Vi også, men da vi går ind i anden halvdel af juli, kører vi kort tid til OS X Lion, der frigives denne måned som forventet. Den gode nyhed er, at når Apple sætter en dato, møder de næsten altid det (ignorere den hvide iPhone 4), og de bedre nyheder er AppleInsider, siger at de har modtaget ord, at onsdag den 20. juli kl. 8.30 ET er den magiske tid:

Ifølge folk med dokumenterede track records, som ville være i stand til at vide, er de nye produktlanceringer sat til at ske senere i ugen. Nærmere bestemt sagde en person, at produkterne ville blive udgivet onsdag kl. 8.30 østlige.

En onsdagsløsning er lidt tidligere end hvad WSJs AllThingsD rapporterede i sidste uge, hvor der blev lagt en "Torsdag eller Fredag" tidslinje til den nye hardware og software.

Fornyede MacBook Airs siges at omfatte Intel Sandy Bridge Core i5 og i7-processorer, 4 GB RAM-standard, en startlagringskapacitet på 128 GB SSD og en retur af alles favorit baggrundsbelyst tastatur. Det er stadig at se, hvad GPU vil blive bundtet med den opdaterede MacBook Air, men de fleste analytikere forventer, at det er Intel HD 3000-chip.

Den samme AI-rapport siger, at Mac OS X 10.7 Lion var forsinket lidt på grund af logistiske problemer med distribution via Mac App Store, ud over nogle uventede problemer med CV-funktionen. GM-bygningen af ​​løve blev frigivet den 1. juli.