Brug Fake Progress Bars til at foregive Du er virkelig optaget af den dumme Corporate Avoidance Mac App

Vil du have en sjov måde at dræbe nogen tid på fredag? Få det bedste "Beklager boss, kan ikke gøre det lige for travlt nu!" Klar og prøv Corporate Avoidance, en morsomt navngivet Mac-app, der trækker falske gengivelsesfremdriftslinier på tværs af falske gengivelser af populære film-, video- og lydproduktion apps, der giver illusionen om, at du og din computer er bare oh-så ultra super travle venter på nogle apps for at fuldføre en lang opgave eller gøre.


Understøttede (falske) apps med justerbare fremgangsstænger omfatter Final Cut Pro, ProTools, MPEG Streamclip, Adobe After Effects, Audition, Encore, Adobe Premiere Pro, Wavelab og Maya. Du kan endda tilføje dit eget skærmbillede til appen for at overlejre en falsk fremdriftslinje over og tilføje til den opfattede legitimitet af hoodwinking ved at screenshotting et eksisterende projekt og bruge det. Du kan tilpasse længden af ​​timeren og den tekst, der er forbundet med den, hvilket betyder, at du kan udvide det til flere apps, men måske en fremtidig version kan tilføje nogle forudindstillede IDE'er som Xcode, Eclipse og endda gcc for at udvide feltet til at foregive at være optaget lidt i programmerings- og udviklerklassen ... ellers kan du bare tage et screenshot af nogle gibberish i Terminal og kaste en fremdriftslinje over det.

Manden du er sikker på, at du gør hvad du gør med den progressive bar, tror du, du har tid til at få fat i en frokost, mens du venter på at fremdriftslinjen for at afslutte at gøre absolut ingenting?

  • Få Corporate Avoidance fri fra Mac Update eller download Corporate Avoidance gratis fra udvikleren til Mac OS X

Dette er selvfølgelig en joke app og næsten helt ubrugelig, der kunne være nogle potentielt gyldige anvendelser til en sådan app, selvom jeg godt ikke ved, måske bare at reservere en computer på et travlt lab (se, computeren er i brug !) eller trække en prank på nogen. Eventuelle ideer til, hvordan dette kunne bruges ud over at gå væk?

Det er nemmere at bruge end ProTools, og helt, helt dumt. Perfekt til en fredag ​​eftermiddag, ikke? Hav det sjovt!

Ikke interesseret i at køre appen selv? Ok så tjek demo videoen nedenfor for at få en ide om hvordan det virker og ser ud:

Dette er en underholdende find fra Gizmodo, leder op til dem for opdagelsen!