Hvilke frekvenser er DTV?

Den teknologi, der er involveret i DirecTV-satellit-tv-udsendelser, er meget mere kompleks, end gennemsnitsforbrugeren indser. Direkte tv ejer en flåde på 12 satellitter, der kredser om Jorden og sender tusinder af tv-programmer på engelsk og snesevis af andre fremmedsprog. Broadcasts inkluderer satellitradio, standard-definition tv og high-definition tv.

Standard-Definition Broadcasting

DirecTVs standarddefinitionsudsendelsessignal er relativt tilgivende sammenlignet med HD-udsendelsessignalet. DirecTV-standarddefinitionssendingen kommer fra tre satellitpositioner over jorden. Satellitsignalet modtages af DirecTV-parabolantenne, og den lave støjnedsættende konverter konverterer det digitale satellitsignal til et signal, der kan dekodes af DirecTV-satellitkonverterboksen. Dette signal kaldes KU-båndfrekvensen og strækker sig fra 11 MHz til 14 MHz. Nuværende teknologi sender det meste af Direct TVs standard-definition tv-udsendelse til parabolantenne i et mindre interval på 12,2 MHz til 12,7 MHz.

HD-udsendelse

HD-udsendelsessignalet er et meget snævrere og højere frekvens satellitsignal. DirecTV HD-parabolantenne skal være finjusteret til at modtage og nøjagtigt afkode HD-satellit-tv-udsendelsen. Parabolantennen skal være indstillet til inden for den ene halvdel af 1 grad af peak signalstyrken, ellers udsendes HDTV-udsendelsen med mellemrum. DTV KA-båndfrekvensen bærer DirecTVs HDTV-udsendelse. HDTV-kanaler indeholder meget mere digital information end en standard-definition udsendelse. KA og frekvens er i stand til at håndtere den øgede information mere effektivt end KU-båndfrekvenserne. DirecTV KA-båndfrekvenserne udvider dit interval fra 18,3 MHz til 20,2 MHz.

Tidligere signalfrekvenser

DTV KU LNB-modtagere er i stand til at behandle et signal fra 250 MHz op til 1.650 MHz. Mens den nuværende DirecTV-teknologi sender det meste af standard-definitions-tv'et på en lille del af dette brede frekvensspektrum, brugte tidligere generations udstyr det meste af dette båndspektrum. Efterhånden som teknologien udviklede sig, opgav DirecTV de lavere frekvenser, fordi signaler med højere frekvens er mere pålidelige og kan bære mere information og flere kanaler på et enkelt signal.

Interne skiftfrekvenser

DTV-modtageren kommunikerer med LNB på DTV-skålen hver gang en kanal skifter. DTV-skålen er i stand til at modtage signaler fra fem satellitter ad gangen. Hver satellit sender fra fem til otte kanaler på hver af 30 eller flere transpondere. For at sortere signalet ved parabolen styres en intern multikontakt af en 22 KHz-tone sendt fra DirecTV-konverterboksen til DirecTV-parabolantenne. Denne tone indeholder instruktioner til skålen og fortæller skålen, hvilken satellit og hvilken transponder, der skal indstilles til for at vise en bestemt kanal, som du anmoder om.