De sikreste måder at binde penge på

Der er mange sikre og enkle måder at sende eller overføre penge på Internettet. Det første trin er at vælge et firma, der skal håndtere bankoverførslen for dig. Der er flere velrenommerede virksomheder, der beskæftiger sig med pengeoverførsler.

vestlige Union

Western Union er en af ​​de mest betroede organisationer til at sende penge internationalt. Western Union blev grundlagt i 1851 som New York og Mississippi Valley Printing Telegraph Co. og udvidede hurtigt til at omfatte pengeoverførsler inden for USA. I 2006 håndterede Western Union 147 millioner person-til-person overførsler. Virksomheden tilbyder nu en service til at sende penge online. Den person, der modtager dine penge, behøver ikke have adgang til Internettet. Der er mere end 100.000 placeringer over hele verden, hvor folk kan indsamle penge, der sendes via internettet personligt.

Sådan sender du penge:

Gå til westernunion.com og klik på "send penge" -feltet på hovedsiden, og vælg derefter "send penge online".

Udfyld formularen ved at fortælle Western Union, hvor du vil sende pengene fra, og hvor pengene skal hen.

Vælg den tjeneste, du ønsker at bruge, fra listen. Normalt vil gebyret for tjenesten være højere, hvis du vil have pengene hurtigere til rådighed for modtageren.

For at gennemføre overførslen skal du indtaste dine personlige og økonomiske oplysninger på næste side. Western Union opretter en konto for dig ved hjælp af disse oplysninger, så du ikke behøver at indtaste oplysningerne igen, hvis du vælger at sende penge en anden gang. Western Union accepterer Visa og MasterCard for de penge, der skal sendes. Hvis du ønsker at sende kontanter, skal du besøge en Western Union-filial personligt.

PayPal

PayPal er en etableret internet-kun pengesendelsestjeneste. Det fungerer på en anden måde end Western Union ved at lade dig uploade penge til en speciel online-konto. De penge, du uploader, kan derefter sendes til folk, der også har en PayPal-konto. Fordi du kun kan bruge det, du uploader, er du i stand til at kontrollere dine udgifter. I den yderst usandsynlige situation med uautoriseret adgang er dine personlige konti sikre.

Sådan sender du penge:

Besøg paypal.com og klik på knappen "tilmeld dig", og vælg derefter "PayPal for dig."

Udfyld formularen ved at angive din e-mail-adresse, navn, adresse og kreditkorttype.

PayPal opretter derefter din konto. Før du kan sende penge, skal du angive oplysninger om din bankkonto, så du kan uploade penge. For at gøre dette foretager PayPal to små indskud til din valgte konto. Du skal tjekke din kontoudtog for at finde ud af størrelsen på disse indskud og indtaste dem online. PayPal bruger denne metode som en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at den person, der opretter PayPal-kontoen, er indehaveren af ​​bankkontoen.

Når PayPal har godkendt din konto, kan du overføre penge til alle, der har en PayPal-konto. Når nogen har modtaget dine penge, kan vedkommende gemme dem på PayPal-kontoen eller downloade dem til en bankkonto.

IKobo

IKobo er et godt alternativ til Western Union og Pay Pal. Det har fungeret online siden 2001 og giver brugerne mulighed for at sende penge internationalt over internettet. Det fungerer ved at tillade brugere at bruge deres kredit- eller betalingskort til at finansiere en bankoverførsel. Modtageren får et iKobo forudbetalt betalingskort fyldt med de penge, du har sendt, og personen kan derefter bruge Kobo-kortet i butikkerne. Det mindste beløb, du kan sende, er $ 10, og det maksimale er $ 1.000. Der opkræves forskellige gebyrer for tjenesten. Besøg ikobo.com for flere detaljer.