Sådan får du New York Yankees-spil på Comcast

Elementer, du har brug for

  • Television

  • Digital konverterboks

  • Comcast abonnement

  • Computer

At se baseball på tv er et yndet amerikansk tidsfordriv - især hvis du nyder at se det mest berømte hold i sportens historie. Fra 2010 har New York Yankees dukket op i 40 World Series, opnået titlen 27 gange og kan prale af 22 mest værdifulde spillerpriser - fra Babe Ruth til Alex Rodriguez. At få New York Yankees-spil på Comcast-kabel er en ret ligetil proces - især hvis du bor i hovedstadsområdet i New York.

Abonner på en grundlæggende kabelpakke med Comcast. Fortæl Comcast-repræsentanten, at du har brug for en pakke, der indeholder Yankees Entertainment Network (YES) -kanalen, hvis du bor i hovedstadsområdet i New York. YES-kanalen sender alle Yankees-spil i almindelig sæson - undtagen dem, der sendes på netværket eller andre kabelkanaler.

Besøg JA-webstedet. Flyt markøren over ikonet "YES Shows" på startsidens menulinje. Rul ned til fanen "YES Channel Finder", og klik på den. Indtast din placering i den første prompt. Vælg Comcast som din netværksoperatør i den anden prompt. Vælg dit serviceområde. Læs kanaloversigterne, som kanalfinderen giver dig.

Besøg Comcast-webstedet for at abonnere på en sportsunderholdningspakke, hvis du ikke bor i hovedstadsområdet New York og ønsker at se alle Yankees-spil i almindelig sæson. Flyt markøren over ikonet "Programmering" på startsidens menulinje. Klik på fanen "Sport". Rul ned på siden og læs oplysningerne om MLB Extra Innings-pakken. Ring til en Comcast-repræsentant på det angivne nummer, og tilmeld dig, hvis pakken passer til dig.