Sjovt sammensatte spil at spille udenfor

Det er let for børn, limet til deres fjernsyn, Xbox eller computer, at glemme, hvor meget sjov de kunne have udenfor. At lege udenfor er en af ​​barndommens enkle glæder og en fantastisk måde at få motion og forbrænde overskydende energi. Nedenfor er en liste over sjove spil, som børn kan lege. Nogle kræver let tilgængelige materialer, andre kræver kun fantasi og lyst til sjov!

Får over floden

Vælg en person til at være ”ulven”. Alle andre spillere vil være ”fårene”. Vælg et område med klare grænser på begge sider (basketballbaner fungerer godt for dette) for at fungere som din "flod". Ulven står midt i floden, mens fårene alle stiller sig op på den ene side af den. Når ulven er klar, vil hun råbe "Får over floden!" hvilket vil være køen for alle fårene til at løbe fra den ene side af floden til den anden. I løbet af denne tid har ulven fri rækkevidde til at løbe rundt og tagge så mange får som muligt. Hvis et får er mærket, bliver det et ”træ” og fryser på plads. Gentag for næste runde, kun denne gang kan træerne også strække sig ud og mærke får, så længe de ikke bevæger sig fra det sted, de var frosset i. Dette fortsætter, indtil alle fårene er mærket, men kun én. Dette får er vinderen og bliver ulven til det næste spil.

Forhindringsbane

Find et område som en legeplads eller en park, der har mange ting at bruge som forhindringer. Vælg en person til at vælge banen, og før alle, der skal spille igennem fra start til slut. Prøv ting som at dykke under junglen i gymnastiksalerne, løbe rundt på gyngene, gå i sandkassens omkreds, gå ned ad rutschebanen eller svinge hele vejen over abebjælkerne. Når alle, der spiller, har husket banen udenad, kan hver person skiftevis forsøge at komme fra start til slut med den hurtigste tid. Brug et stopur til mere præcis timing. Den, der har den hurtigste tid, får vælge banen til næste runde.

Futball

Dette er et simpelt spil, der spilles nøjagtigt som fodbold, kun der er ingen målmand, og en fodbold bruges i stedet for den almindelige fodbold. Det lyder let nok, men vent til du ser udseendet på alles ansigter, når de indser, at det at spille fodbold med en fodbold giver nogle skøre hoppende og retningsbestemte ændringer.

Sardiner

I dette spil skjuler en person sig, og alle ser efter hende. Hvis en person finder personen skjult, skjuler de sig sammen med hende. Dette fortsætter, indtil alle har gemt sig undtagen en person. Den sidste person, der finder alle de mennesker, der gemmer sig sammen, er den første, der gemmer sig i det næste spil.

Ballon Squash

Dette er et sjovt, rodet spil, der absolut skal spilles i badedragter, da alle bliver nødt til at blive trukket af bagefter. Opdel dine spillere i to hold. Brug barbercreme til at fylde en ballon til hver spiller, og læg dem i en separat spand til hvert hold. Sæt en stor plastpresent 20 meter væk fra spandene. Når startsignalet gives, løber en spiller fra hvert hold til deres spand og griber en ballon. De løber så hurtigt som muligt til presenningen, placerer ballonen på den og sidder derefter på deres ballon, indtil den springer op. De løber derefter tilbage til deres hold og mærker den næste spiller, der skal løbe. Holdet, der popper alle deres balloner, vinder først!