Sådan bruges en Bluetooth-mus med flere computere

De fleste computere er nu kompatible med Bluetooth-mus, som ofte foretrækkes frem for traditionelle kabelforbundne mus, fordi der ikke er ledninger, der let kan vikles eller beskadiges. Hvis du har flere computere, der understøtter Bluetooth og ikke ønsker at købe ekstra mus, kan du altid bruge Bluetooth-musen på hver af dem. Dette kræver, at du parrer musen med hver computer, hvilket giver dig mulighed for at bruge musen med dem.

Trin 1

Indsæt en Bluetooth-adapter i din computers USB-port. Du behøver ikke gøre dette, hvis din computer allerede har indbygget Bluetooth-support.

Trin 2

Tænd din Bluetooth-mus. Gå til en af ​​dine computere, klik på menuen "Start" og klik på "Kontrolpanel". Skriv "Bluetooth" i den øverste søgefelt.

Trin 3

Klik på "Skift Bluetooth-indstillinger", og gå til fanen "Indstillinger". Marker afkrydsningsfelterne ud for "Tillad, at Bluetooth-enheder finder denne computer," Tillad, at Bluetooth-enheder opretter forbindelse til denne computer "og" Advar mig, når en ny Bluetooth-enhed vil oprette forbindelse. "Dette aktiverer opdagelsestilstand, som gør det muligt for din computer at finde din Bluetooth-mus.

Trin 4

Klik på "Tilføj Bluetooth-enhed" i Kontrolpanel. Vælg din mus og klik på "Næste".

Trin 5

Vælg en parringsmetode, der skal bruges med musen. Du kan vælge "Opret en parringskode til mig" for at få Windows til at generere en otte-cifret nøgle, der skal indtastes, når du parrer enheden, "Indtast enhedskoblingskoden", hvis musen allerede har en kode eller "Par uden en kode" for ikke at Brug en parringskode til musen. Klik på "Næste".

Trin 6

Følg instrukserne. Under processen udveksler Windows parringskoderne og installerer driverne til musen. Klik på "Luk", når denne proces er afsluttet.

Gentag denne proces for enhver anden computer, som du gerne vil bruge musen til. Du kan nu bruge musen med en hvilken som helst af dem.